Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 02:54

Τη Δευτέρα ο αγώνας των παλαιμάχων της Βέροιας στη Φλώρινα

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει ο αγώνας των παλαιμάχων της Βέροιας στη Φλώρινα. Η αναχώρηση θα γίνει στις 3.30μμ από την καφετέρια «Παγούρας» στην οδό Πιερίων. Μέχρι στιγμής δεν διευκρινίστηκε εάν η αποστολή ταξιδέψει με ιδιωτικά αυτοκίνητα ή τη μεταφορά των ποδοσφαιριστών θα την αναλάβει η Βεργίνα Τουρς.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής μάχιμοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Βασίλισσας του βορρά: Παπατζίκος, Σιούτης, Κατσώνης, Μίλης, Σαββίδης, Κελεσίδης, Βεζυργιαννόπουλος, Αλεξιάδης, Ταραμονλής, Χωματάς, Τσούχας, Ελευθεριάδης, Κάκαλης, Κολεσίδης, Λύχνας, Τρούπκος, Μελετίδης, Κεσίδης, Μαντζαρίδης, Παπανώτας, Χολόπουλος. Την αποστολή θα συνοδεύσει ο τέως σύμβουλος με την ιδιότητα του γενικού αρχηγού Στέργιος Διαμάντης, ο τέως παράγοντας Ι. Ιωαννίδης, Αντώνης Μπιζέτας, ο φυσιοθεραπευτής κ. Τόπης, ο δημοσιογράφος της Ημερήσιας Παύλος Τουτουντζίδης, ο φροντιστής Χριστόφορος Πουρσανίδης, ο προπονητής Γιώργος Χατζάρας που απαίτησε από τους αγωνιζομένους να κάνουν καλή ζωή αυτή την εβδομάδα.

Την επιθυμία να μετάσχουν στις εκδηλώσεις των παλαιμάχων Βέροιας εξέφρασαν οι παλαίμαχοι Γιάννης Μουσούρης (Βέροια, Εθνικός, Λάρισα) και Τάκης Καραγκιοζόπουλος (Βέροια, ΑΕΚ). Επίσης αναμένεται και η συμμετοχή του Χρήστου Υφαντίδη, ενώ οι Αδαλόγλου και Φουλατσικλής θα απουσιάσουν λόγω προσωπικών υποχρεώσεων.

Διαβάστηκε 161 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις