Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 14:28

Στην Τρίπολη με τον Αστέρα την Πέμπτη η Βέροια για το κύπελλο

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ολοκληρώθηκε η μικρή προετοιμασία των παικτών της Βέροιας και η αποστολή αναχώρησε σήμερα αεροπορικώς μέσω Θεσ/νίκης - Αθήνας και από κει οδικώς για την Τρίπολη με το Πούλμαν της ομάδας. Η διοίκηση βλέποντας το επιβαρυμένο πρόγραμμα της ομάδας με τρία παιχνίδια στην εβδομάδα (Δευτέρα με ΠΑΟ πρωτάθλημα, Πέμπτη Κύπελλο στη μακρινή Τρίπολη και την Κυριακή το παιχνίδι εντός με Πλατανιά) έστειλε την ομάδα αεροπορικώς και καλά έκανε αφού θα υπήρχε μεγάλη καταπόνηση των παικτών. 

Στα αγωνιστικά ο προπονητής της Βέροιας κ. Γράφας άφησε τον Παντελή Καπετάνο να πάρει κάποιες "ανάσες" και πήρε μαζί του τους 18χρονους Ράδη και Δώρη (είναι υποχρεωτικό σε αγώνες κυπέλλου άλλωστε η Βέροια την πλήρωσε σε παλιότερο αγώνα στην Πρέβεζα επί εποχής Καλαϊτζίδη) αλλά έμειναν πίσω και αρκετοί τραυματίες όπως οι Κάλβο, Άντονις, Τόμας, Μίλιεβιτς, Παπαδόπουλος, και Μελίσσης. Για αγωνιστικούς λόγους εκτός αποστολής και ο Ολλανδός Σαρμπόνγκ.

Στην Τρίπολη η Βέροια θα βρει απέναντι της δύο παλιούς γνώριμους. Μιλάμε για τον προπονητή του Αστέρα τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον Νίκο Καλτσά που πήγε το καλοκαίρι από τον ΠΑΟ στην ομάδα του Αστέρα.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής:  Καντιμοίρης, Λόπεζ, Μαλόν, Ναβαλόφσκι, Μαραγκός, Σισοκό, Καλί, Ράδης, Χαροντάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Άρτσε, Σισίνιο, Βίτι, Δώρης, Μεληκιώτης, Ασίγμπα, Λινάρδος.

Διαβάστηκε 249 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις