Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014 20:10

Αύρα Βερμίου και Ξηρολιβάδου στο Πόζαρ από τον ΠΟΞ

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τη συμμετοχή  του ΠΟΞ στα «Ποζαρίτικα 2014», στο πλαίσιο των πολιτιστικών ανταλλαγών που έχουν καθιερωθεί να πραγματοποιούνται με φορείς άλλων περιοχών, ολοκληρώθηκε η φετινή διοργάνωση  του Πολιτιστικού Ομίλου Ξηρολιβάδου ‘Γιορτές Βερμίου 2014’.

 

Τα φετινά Ποζαρίτικα διοργανώθηκαν για 16η συνεχή χρονιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουτρακίου Αριδαίας  "ΤΟ ΠΟΖΑΡ", με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

 Όπως κάθε χρόνο οι εκδηλώσεις αυτές υποστηρίχθηκαν δυναμικά από τις τοπικές αρχές, του παράγοντες, τους φορείς και την τοπική κοινωνία , με αποτέλεσμα να  καταγράψουν μεγάλη επιτυχία.

Το χορευτικό συγκρότημα του ΠΟΞ συμμετείχε μετά από τιμητική πρόσκληση των διοργανωτών, παρουσιάζοντας βλάχικους χορούς από την παράδοση του Βερμίου και προκαλώντας ενθουσιώδεις εκδηλώσεις του πολυάριθμου κοινού που παρακολουθούσε.

 

Μετά την παρουσίαση, οι εκπρόσωποι του Ξηρολιβάδου και του Πόζαρ  αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα, ενισχύοντας  την προοπτική για συνέχιση των πολιτιστικών τους ανταλλαγών.

Διαβάστηκε 77 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις