Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 13:33

Εσπερίδα εφαρμοσμένης φυτιατρικής δενδρωδών καλλιεργειών της Ημαθίας τη Δευτέρα

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εσπερίδα με θέμα «Σημαντικά Προβλήματα Εφαρμοσμένης Φυτιατρικής Δενδρωδών Καλλιεργειών στην Ημαθία» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Απριλίου στις 6μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την εσπερίδα συνδιοργανώνουν ο Δήμος Βέροιας, το Περιφερειακό Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), η Φυτιατρική Εταιρεία Ελλάδος και ο Σύλλογος Γεωπόνων Νομού Ημαθίας.

Εισηγητές:

Ο Δρ Φίλιππος Ιωαννίδης, Γεωπόνος- Εντομολόγος, τ. Δ/ντης Εργοστασίου Πλατέως ΕΒΖ και τ. Δ/ντης Ινστιτούτου Προστασίας Φυτών Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα παρουσιάσει το θέμα «Αντιμετώπιση ξυλοφάγων εντόμων σε μηλοειδή και πυρηνόκαρπα.».

Ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος, Καθηγητής Εντομολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο οποίος θα παρουσιάσει το θέμα «Μύγα της Μεσογείου : Ένας σοβαρός εχθρός των καρποφόρων δένδρων στην Β. Ελλάδα.».

Η κα Πολύμνια Αντωνίου, Επ. Καθηγήτρια Φυτοπαθολογίας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία θα παρουσιάσει το θέμα «Σοβαρές ασθένειες ακτινιδιάς».

 

Και ο κ. Ελευθέριος Τζάμος, Ομότιμος Καθηγητής Φυτοπαθολογίας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Φυτιατρικής Εταιρίας Ελλάδος, ο οποίος θα παρουσιάσει το θέμα «Δυνατότητες απολύμανσης του εδάφους για επανεγκατάσταση δενδροκομείων».

Διαβάστηκε 187 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις