Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014 21:41

Αποστρατεύθηκε ο τελευταίος διοικητής του Β΄ΣΣ Ανγος Βερίγος Ζαχαρίας. Ευχές από τον σύλλογο υπαλλήλων ΥΕΘΑ Κεντρικής Μακεδονίας

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Aποστρατεύτηκε, με απόφαση του ΚΥΣΕΑ, ο τελευταίος διοικητής του Β΄ΣΣ Αντιστράτηγος  Βερίγος Ζαχαρίας, ο οποίος μετά το κλείσιμο του Σώματος βρισκόταν στην διάθεση του ΥΕΘΑ. Ο Στρατηγός Βερίγος υπήρξε ένας λαμπρός αξιωματικός, ένας μαχητής κομάντος και ένας άριστος ηγέτης, ο οποίος μετά από 34 χρόνια στις τάξεις των Ενόπλων μας Δυνάμεων, υπηρετώντας πάντοτε στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος, μπορεί να περνά στην εφεδρεία, αλλά είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει με την εμπειρία και τις γνώσεις του, όταν η πατρίδα τον καλέσει. Ανακοίνωση για τον Στρατηγό Βερίγο εξέδωσε ο Σύλλογος Πολιτικών Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία αναφέρει τα εξής:

Στον Αντιστράτηγο Ζαχαρία Βερίγο, τελευταίο διοικητή του Β΄ΣΣ και Επιθεωρητή Αναδιοργάνωσης Στρατού Ξηράς, απερχόμενο από τον στρατιωτικό βιο, σύμφωνα με τις πρόσφατες κρίσεις ανώτατων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, μετά από 34 χρόνια ενεργού υπηρεσίας, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, για την άριστη συνεργασία, την εμπιστοσύνη το ενδιαφέρον και την αγάπη, με τα οποία περιέβαλλε το σύνολο του προσωπικού του Β΄SS. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επάνοδο στον πολιτικό βίο, με υγεία πάνω απ΄όλα,προσωπική και οικογενειακή γαλήνη και ευημερία.

Ως κι αν μεγαλώσει ο μερακλής

Με το χρυσάφι μοιάζει

Κι όμως κι α παλιώσει το χρυσό

ποτέ του δεν σκουριάζει

Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Κεντρικής Μακεδονίας

 

Διαβάστηκε 352 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις