ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 16:02

Η υποψηφιότητα του Προκόπη Μπίλη με τον Κοινό Τόπο του Νίκου Κουτσογιάννη

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ΄Κοινό Τόπο΄του κ. Νίκου Κουτσογιάννη, είναι ο δικηγόρος κ. Προκόπης Μπίλης. 

Γιος του Τάσου Μπίλη και της Μαρίας Παπακωνσταντίνου. Γεννήθηκε το 1974 στη Νάουσα, όπου πέρασε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια. 

Φοίτησε στο 1ο και 4ο Δημοτικό, 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Νάουσας. Επί σειρά ετών υπήρξε μαθητής της Φιλαρμονικής Εταιρίας Νάουσας και του πολιτιστικού συλλόγου « Ο Πυρσός ». Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή, όπου και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης του Τμήματος Νομικής του Δ.Π.Θ. στον τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών, με κατεύθυνση το Διοικητικό Δίκαιο (σχέσεις κράτους - πολίτη). Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Δόκιμος Αξιωματικός του Στρατολογικού Σώματος. 

Ζει κι εργάζεται στη Νάουσα, ως μαχόμενος δικηγόρος από το 2002, όπου και διατηρεί δικηγορικό γραφείο. Από το 2005 μέχρι σήμερα είναι εξωτερικός συνεργάτης της Άλφα Τράπεζας (πρώην Εμπορική). Υπήρξε τακτικός καθηγητής της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας από το 2005 μέχρι το 2012 (όταν και ανεστάλη η λειτουργία της σχολής), καθώς, επίσης, των Τμημάτων Επιμόρφωσης Συνοριακών Φυλάκων και Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου δίδαξε συνταγματικό δίκαιο, διοικητικό δίκαιο και λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Ως ενεργός πολίτης συμμετέχει σε αρκετούς συλλόγους της πόλης (μέλος των Δ.Σ. του Ομίλου Τουριστικής Ανάπτυξης Νάουσας και της Φιλόπτωχου Αδελφότητος Νάουσας, μέλος του Ιππικού Συλλόγου Νάουσας «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ», κ.α.) ενώ είναι μέλος και του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Νάουσας, καθώς και του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας. 

Από το 2005 είναι έγγαμος με την Δικαστικό Ειρήνη Τέμα του Λαζάρου και της Θεανούς, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά,  τον Αναστάση και την Θεανώ, ηλικίας 8 και 6 ετών, αντίστοιχα.

 

Διαβάστηκε 2228 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις