ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014 18:17

Την ενίσχυση της δύναμης της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Ημαθία ζήτησε από Κικίλια ο Βεσυρόπουλος

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Συνάντηση με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια και με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δημήτρη Τσακνάκη, είχε ο Βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος.

 

Ο κ. Βεσυρόπουλος, κατά τη συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου,  έθεσε το ζήτημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας ενώ αναφέρθηκε και στις δυσλειτουργίες που παρουσιάζονται με τη νέα οργανωτική δομή της Ελληνικής Αστυνομίας, επισημαίνοντας την ανάγκη επανεξέτασης και επαναξιολόγησης αυτής της δομής.

Ακόμη, ο βουλευτής ζήτησε από τον υπουργό την ενίσχυση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα με τα οχήματα και τον εξοπλισμό.

 

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Βεσυρόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Πραγματοποίησα συνάντηση εργασίας, με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Κικίλια και με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Τσακνάκη, όπου τους μετέφερα και συζητήσαμε ζητήματα που αφορούν τους αστυνομικούς μας, τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό, την ενίσχυση της Διεύθυνσης Ημαθίας με προσωπικό ενώ παράλληλα, τόνισα την ανάγκη να υπάρξουν οι απαραίτητες αλλαγές στη νέα οργανωτική δομή της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς παρατηρούνται αρκετές δυσλειτουργίες.

Για μένα, είναι καθοριστικής σημασίας ζήτημα η ενίσχυση των υπηρεσιών της αστυνομίας  στην Ημαθία, με προσωπικό και προς αυτή την κατεύθυνση θα στρέψω τις προσπάθειές μου. 

 

Επίσης, θεωρώ πως πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε η αναδιοργάνωση της ΕΛ.ΑΣ να είναι εξίσου λειτουργική τόσο για το ανθρώπινο δυναμικό της Αστυνομίας όσο και για τους πολίτες. Είναι πολύ σημαντικό να κυριαρχεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες».  

Διαβάστηκε 239 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ