ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014 21:15

Στα... χέρια σήκωσαν τον Απόστολο Τζιτζικώστα στο μουχαπέτ του Θεόφιλου Τεληγιαννίδη στην Κουτσούφλιανη. Παραβρέθηκαν Πατουλίδου, Μαυρίδου, Γιαννακίδου και Καλαϊτζίδης!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Στα χέρια σήκωσαν κυριολεκτικά τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα στο μουχαπέτ που διοργάνωσε στην Κουτσούφλιανη της Νάουσας, στα 1.200 υψόμετρο, το μεσημέρι της Κυριακής 21 Σεπτεμβρίου ο περιφερειακός σύμβουλος της "Αλληλεγγύης" στην Ημαθίας Θεόφιλος Τεληγιαννίδης. Στο εκπληκτικό γλέντι, γεμάτο ποντιακό αυθορμητισμό, βρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας, η γενική γραμματέας αθλητισμού κ. Γιαννακίδου, οι αντιπεριφερειάρχες Ημαθίας, Θεσσαλονίκης και Πιερίας κ.κ. Καλαϊτζίδης, Πατουλίδου και Μαυρίδου,ο δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Καρατζιούλα, οι διοικητές της Β΄ΜΚ και ΠΥΝ κ.κ. Παπαδόπουλος και Παλαμούτης, ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας κ. Φανιάδης και πάρα πολλοί φίλοι του τραντέλληνα Θεόφιλου, ο οποίος ετοίμασε πολλές εκπλήξεις στον κ. Τζιτζικώστα, φέρνοντας του την τούρτα των γενεθλίων του (πρόσφατα γιόρτασε τα 36 του χρόνια), αλλά και τον όρκο των ποντίων.

Το μουχαπέτ περιελάμβανε μπόλικα ψητά και κρασιά (φυσικά ΒΑΕΝΙ!), καθώς και ποντιακή, αλλά και... βλάχικη μουσική. Ο Περιφερειάρχης πάντως έδειξε να προτιμά τα... ποντιακά (αν ήθελε ας έκανε και αλλιώς με τόσο ποντιοκρατία στην ΠΚΜ!), ενώ συγκλονίστηκε από τον μοναδικό Πυρρίχιο που χόρεψε ο Θεόφιλος με την παρέα του! Μοναδικό το σέρβις από τον Αλέξανδρο και Θεόφιλο Χατζηιωαννίδη, ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου "Αλέξανδρος", ενώ το γλέντι τελείωσε και με λαϊκά από τον Βαγγέλη Ιντζεβίδη!

Δείτε ένα αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από το μουχαπέτ, ενώ σε λίγο θα σας δώσουμε και video από τους χαιρετισμούς και το γλέντι!

Διαβάστηκε 903 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις