Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 16:46

Κρέας και... θεάματα στo μοναδικό ξεφάντωμα της Τσικνοπέμπτης στη διασταύρωση της Νάουσας! Φωτορεπορτάζ και video

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Εκατοντάδες ήταν αυτοί που συμμετείχαν στο  ξεφάντωμα, το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης στη διασταύρωση της Νάουσας. Ένα μοναδικό γλέντι με κλαρίνα και χάλκινα, λαϊκή μουσική και dj, συνοδευόμενο από άφθονο κρασί και φυσικά ψητά κρέατα, που προσέφερε ο Ανδρέας Κωσταβάρας (απ΄ότι μάθαμε ψήθηκαν πάνω από 6.000 σουβλάκια και μπιφτέκια, έξι γουρουνόπουλα και αντίστοιχα κεμπάπ!), το οποίο συνεχίζεται έως και τώρα.

Το «παρών» στη γιορτή των επαγγελματιών της περιοχής έδωσαν ο βουλευτής κ. Βεσυρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Καλαϊτζίδης, ο αντιδήμαρχος κ. Λογδανίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Τεληγιαννίδης, ο τέως βουλευτής κ. Τσαβδαρίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και όπως προαναφέραμε εκατοντάδες κάτοικοι του δήμου Νάουσας. Παρούσες στη γιορτή η Φένια και η Έλενα Τσικιτίκου. Και του χρόνου με περισσότερη όρεξη για όλους!

Διαβάστηκε 1421 φορές

VIDEO Gallery

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μιλά για την παραμονή στο ευρώ. Ο Κώστας Λαπαβίτσας υποστηρίζει το σχέδιο της δραχμής. Ποιος πιστεύετε ότι έχει δίκιο;