Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 10:49

Πετυχημένη, για 7η χρονιά, η γιορτή μπάμιας στην Αγία Τριάδα

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της 7ης γιορτής μπάμιας που οργάνωσε ο πολ. σύλλογος Αγ.Τριάδας το διήμερο 28 και 29 Αυγούστου. Πλήθος κόσμου, πέρα απο κάθε προσδοκία, παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις και διασκέδασαν με την ψυχή τους, δοκίμασαν γεύσεις μπάμιας και ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου.

Ο πολιτιστικός σύλλογος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλο τον κόσμο που παραυρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις στηρίζοντας τις προσπάθειές μας.

Επίσης ευχαριστεί όλους τους δωροθέτες, τους παραγωγούς μπάμιας για την προσφορά της παραγωγής τους , τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την προβολή της εκδήλωσης και φυσικά τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, την περιφερειακή ενότητα Ημαθίας και τον αντιπεριφεριάρχη κ. Κων/νο Καλαϊτζιδη  και τον δήμο Αλεξάνδρειας και δήμαρχο κ. Παναγιώτη Γκυρίνη και τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ. Δελιόπουλο Στέφανο που χωρίς τη βοήθεια και συμπαράστασή τους δεν θα μπορούσαν να γίνουν οι εκδηλώσεις.

Να σημειωθεί οτι τα έσοδα των φετινών εκδηλώσεων θα διατεθούν για την αναστήλωση του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου που καταστράφηκε απο πυρκαγιά στις 18-5-2015.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους πολύ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου για να περάσουμε ακόμα.

Διαβάστηκε 241 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις