Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 03:08

Περί της Οδού Μητροπόλεως...

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Της τέως Δημάρχου Βέροιας Χαρούλας Ουσουλτζόγλου

 

Αποφεύγω να απαντώ σε δημοσιεύματα. Επιτρέψτε μου όμως, να καταθέσω λίγα στοιχεία, αφού προκλήθηκα από προχθεσινό δημοσίευμα το οποίο υπογράφει ο κ. Γιώργος Λιόλιος. Στο δημοσίευμα, ο υπογράφων υποστηρίζει ότι, ως δήμαρχος, παρέπεμψα το ζήτημα της οδού Μητροπόλεως «στις καλένδες» και απέφυγα την «καυτή πατάτα», υπονοώντας προφανώς ότι φοβήθηκα το πολιτικό κόστος…

Υπενθυμίζω λοιπόν:

1. Η θητεία μου, ξεκίνησε μετά την κατάχωση του ρωμαϊκού δρόμου(που έγινε… με έγκριση του ΥΠΠΟ!!!). Επίσης, η θητεία μου ξεκίνησε ακριβώς μετά την απόφαση του ΣτΕ.

2. Μόλις ανέλαβα ξεκίνησα άμεσα τις διαδικασίες για την εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης ώστε με απόλυτη σοβαρότητα να μεθοδευτεί η οριστική λύση αποκατάστασης της οδού και να μην ταλαιπωρείται η πόλη με προχειρότητες. 

3. Παράλληλα, στη διάρκεια της θητείας μου, εκπονήθηκε προμελέτη με την αγαστή συνεργασία του Δήμου και της Εφορείας Αρχαιοτήτων για την καινοτόμα αποκατάσταση της  ρωμαϊκής οδού.

4. Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται σήμερα είναι: Τι έκανε έκτοτε η Αρχαιολογία; Διότι όπως αποδεικνύεται από το προαναφερθέντα, ο Δήμος  σεβάστηκε και ήταν απολύτως συνεπής με τις υποχρεώσεις του απέναντι στην απόφαση του ΣτΕ και όχι μόνο.

Διαβάστηκε 600 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ