ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 20:46

Πετυχημένος ο 3ος ορεινός ημιμαραθώνιος Βερμίου και οι παράλληλες εκδηλώσεις του

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ολοκληρώθηκε  με επιτυχία ο 3ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Βερμίου από τον ΣΕΒΑΣ Νάουσας με εκκίνηση και τερματισμό στο πανέμορφο άλσος του Αγίου Νικολάου. Κάτω από ιδανικές συνθήκες ορεινών αγώνων πρώτος τερμάτισε τον αγώνα των 23 χλμ. ο Γιάτσεκ Μπόγκοτς σε 1:52:06, νικητής του OLYMPUS MARATHON μια εβδομάδα πριν, και πρώτη γυναίκα η Βάσω Συκοπέτη με 2:38:07.

Στην παράλληλη εκδήλωση η όποια διεξήχθη στον συνεδριακό χώρο “ΒΕΤΛΑΝΣ” ομιλητής  ήταν ο Μαραθωνοδρόμο Κυριάκος  Λαζαρίδης με  θέμα "ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΥ". Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν: ο περιφερικός σύμβουλος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και παιδείας  Στέλλιος Δαγγας, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβούλιου Απόστολος Αποστόλου, ο τ.  δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζος, ο διοικητής β’ μοίρας καταδρομών Νικόλαος  Παπαδόπουλος, ο υποδιοικητής Σωτήρης  Πλιάτσικας, ο δημοτικός σύμβουλος Σταυρός Βαλσαμίδης και πλήθος θεατών.

 

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές, χορηγούς και τα μέλη του συλλόγου μας τα οποία παρά τις αντίξοες συνθήκες συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του αγώνα.

Επίσης τους αθλητικούς συλλόγους ΓΕΝ ,ΕΟΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ, TAEKWON-DO I.T.F., Silver Gym Naoussa,τον Ερυθρό  Σταυρό Νάουσας και τη β’ μοίρα καταδρομών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του δρόμου των 23 χλμ. αλλά και των 8 χιλιομέτρων, εδώ: http://www.runningnews.gr/item.php?id=18897

Φωτογραφίες όλων των αθλητών στη διεύθυνσηhttps://www.facebook.com/groups/1565213133699629/#

Διαβάστηκε 272 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις