Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015 12:03

Στην 4η και 5η θέση οι Γιάννης Θεοδωρίκας και Ηλίας Κορομπίλης του Ημαθίωνα στο παγκόσμιο ζίου ζίτσου

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Κυριακή 15 Μαρτίου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το παγκόσμιο πρωτάθλημα JU-JITSU νέων ηλικίας -18 και -21 στην Αθήνα, μια καθ’ όλα επιτυχημένη διοργάνωση με τη συμμετοχή 35 χώρων και πάνω από 650 αθλητές, υψηλού επίπεδο και μεγίστου βεληνεκούς.

 

Οι αθλητές της εθνικής μας ομάδας αγωνίστηκαν δυναμικά, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να καταφέρουν να ανέβουν στο βάθρο και να ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος αρκετές φορές.

Οι αθλητές του συλλόγου Γιάννης Θεοδωρίκας και Ηλίας Κορομπίλης αγωνίστηκαν εξαιρετικά στις κατηγορίες τους αλλά δεν κατάφεραν τελικά να ανέβουν στο βάθρο κατακτώντας την 4η και την 5η θέση αντίστοιχα.

Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής τους Γιάννης Παπαδόπουλος ο οποίος έδινε τον δικό του αγώνα έξω από το ταπί, πίσω τους αθλητές ώστε να τους καθοδηγεί για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Το ΔΣ του ΗΜΑΘΙΩΝ συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή για τις επιδόσεις τους αλλά και το αθλητικό πνεύμα και ήθος που παρουσίασαν και μας έκαναν υπερήφανους με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος.

 

Συγχαρητήρια σε όλη την Ελληνική αποστολή, στην ΕΦΕΟΖ-Ζ, στους διοργανωτές αλλά και στους γονείς και φίλους του αθλήματος που για άλλη μια φορά βρέθηκαν κοντά στους αθλητές.

Διαβάστηκε 167 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις