Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 20:21

Ήττα από τον Εργοτέλη για τη Βέροια με 3-2. Καλά τα στοιχεία των νέων παικτών

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με σκορ 2-3 ηττήθηκε η Βέροια στο φιλικό της Πέμπτης με τον Εργοτέλη στο γήπεδο της Νάουσας, με αρκετό κόσμο από Βέροια και Νάουσα στις κερκίδες.

Σκορ ημιχρόνου 2-2.

Η ομάδα της Βέροιας, παρά το ότι ξεκίνησε με μια ενδεκάδα με τρεις νέους παίκτες στη σύνθεσή της, πήρε από την αρχή τον έλεγχο και προσπάθησε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Εργοτέλη. Ωστόσο, σε ένα κόρνερ της φιλοξενούμενης ομάδας ο Γιοβάνοβιτς έγραψε το 0-1. Μέσα σε πέντε λεπτά ήλθε η απάντηση από τον Μρντάκοβιτς, που με πείσμα κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε με επιτυχία ο ίδιος. Στο 30΄ ο Εργοτέλης πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ, με ωραίο σουτ του Χάντι, αν και νωρίτερα είχε προηγηθεί φάουλ πάνω στον ΝταΚόστα που δεν έδωσε ο διαιτητής Μαντάκης (επόπτες Γαβράς, Παπαδάκης, 4ος Παυλίδης). Την απάντηση αυτή τη φορά την έδωσε ο Μπαργκάν, μετά από μία πολύ οργανωμένη αντεπίθεση από δεξιά και συνδυασμό Γεωργιάδη και Μρντάκοβιτς.

 

Η ομάδα της Βέροιας έδειξε καλά και κακά στοιχεία στη διάρκεια του α΄ ημιχρόνου. Οι περισσότεροι νέοι παίκτες δείχνουν ότι διαθέτουν καλά στοιχεία και θα βοηθήσουν, ωστόσο είναι νωρίς να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Σύνθεση α΄ ημιχρόνου. Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σεντεμέντες, Μπάρμπας, Όστοιτς, Τραπ, Μπεν, Μπαργκάν, ΝταΚόστα, Μρντάκοβιτς.

Σύνθεση Εργοτέλη: Αθανασίου, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Χρυσαφάκης, Χάντι, Καρντόσο, Πίτσος, Ρέντζας, Κούτρης, Αναστασάκος, Κούρτι.

Στο β΄ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε λόγω των πολλών αλλαγών, ωστόσο και πάλι έδειξαν καλά στοιχεία οι νέοι παίκτες της ομάδας.

Το νικητήριο γκολ του Εργοτέλη πέτυχε και πάλι ο Χάντι στο 72΄.

Στο β΄ ημίχρονο η Βέροια χρησιμοποίησε τους: Αναστασόπουλο, Τζημογιάννη, Αποστολόπουλο, Πλαβούκο, Μάνο, Καλτσά, Γκιγιέρμο, Παυλίδη, Βεργώνη, Ρίος, Ντόγο, Σίμο, Σαρακατσάνο και Κοταρίδη.

Διαβάστηκε 114 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με τις απολύσεις σε δημοτική αστυνομία και σχολικούς φύλακες;