Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 21:35

Μια ακόμη εντός έδρας ήττα για την Βέροια 0-1 από τον Παναιτωλικό.!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πρώτη εκτός έδρας νικη του Παναιτωλικού με τον Γιάννη Ματζουράκη στην τεχνική ηγεσία του Αγρινίου άργησε τρεις μήνες. Αλλά είχε γλυκιά γεύση. Ο Παναιτωλικός με σκόρερ τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας της Βέροιας στο 12ο λεπτό, πέρασε από την πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Παρά την απομάκρυνση του Γιώργου Γεωργιάδη, η "Βασίλισσα του Βορρά" - με υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο - έδειξε για ένα ακόμη ματς κακό πρόσωπο. Είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν ήξερε τι να κάνει με αυτήν.

Άριστα παρατεταγμένος στον αγωνιστικό χώρο ο Παναιτωλικός του Γιάννη Ματζουράκη, πανηγύρισε μια επαγγελματική νίκη με τους μέσους και τους αμυντικούς της ομάδας του Αγρινίου να χαρίζουν ένα σχετικά εύκολο βράδυ στον γκολκίπερ της ομάδας, Δημήτρη Κυριακίδη.

Στη Βέροια, η τοπική ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης προσπαθώντας αρχικά να κυκλοφορήσει την μπάλα. Όχι ανεμπόδιστα βέβαια, καθώς η ανασταλτική λειτουργία της μεσαίας γραμμής του Παναιτωλικού ήταν υποδειγματική

.Μάλιστα η ομάδα του Αγρινίου κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό, όταν ο Γιαννούλης έδιωξε ασταθώς κι ο Λούκας Βιγιαφάνιες το εκμεταλλεύτηκε και με όμορφο πλασέ παραβίασε την εστία του Καντιμοίρη.

Μετά την αρχική ψυχρολουσία, η Βέροια προσπάθησε να συνέλθει πιέζοντας κατά κύριο λόγο από τα πλάγια. Στο 23ο λεπτό, ο Μαγέφσκι εκτέλεσε το φάουλ, ο Κυριακίδης απομάκρυνε με τις γροθιές του και στη συνέχεια με τα πόδια το σουτ του Όστοϊτς,

Παρόμοιο το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι να έχουν την μπάλα και οι φιλοξενούμενοι να προσπαθούν να βρουν κενά στην αντεπίθεση για να "χτυπήσουν". Το σουτ του Λεάντρο Κάπελ στο 64ο λεπτό ήταν αδύναμο, με αποτέλεσμα ο Καντιμοίρης να μπλοκάρει εύκολα.

Η Βέροια είχε μοναδική ευκαιρία να φθάσει στην ισοφάριση στο 76ο λεπτό, όταν μετά από σύγχυση στην άμυνα του Παναιτωλικού η μπάλα έφθασε στον Άρσε Λαταπί αλλά το σουτ του Μεξικανού άσου κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Μύγα

Συνθέσεις 

.ΒΕΡΟΙΑ (Νίκος Καραμπιμπέρης): Καντιμοίρης, Μαραγκός, Όστοϊτς, Μαλόν, Γιαννούλης, Μπατιόν, Μαγέφσκι (69' Κόλα), Γεωργιάδης (61' Νέτο), Άρσε, Καϊκούτ, Ναζλίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούστας, Μάκος, Κέβιν, Παπάζογλου, Πάουλο (93' Βασιλούδης), Ρουσκουγιέδα (83' Αλεξίεβιτς), Βιγιαφάνες, Καπέλ (69' Ουάρντα), Μαρκόφσκι

Διαβάστηκε 65 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις