Σάββατο, 28 Μαΐου 2016 16:39

Εύκολη νίκη με 73-55 για τους Βετεράνους μπάσκετ της Βέροιας επί της Κομοτηνής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που γίνεται στην Καβάλα

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παλαιμάχων μπάσκετ που διεξάγεται στην Καβάλα, η ομάδα της Βέροιας έκανε χθες την πρώτη νίκη με 73-55 απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα, αυτή της Κομοτηνής. Ο προπονητής Παναγιώτης Τρανίδης χρησιμοποίησε έξυπνα και τους 11 παίκτες του, κάνοντας οικονομία δυνάμεων, ενόψει του σημερινού ημιτελικού.

Το μεγαλύτερο βάρος της επίθεσης σήκωσαν τα κανόνια της ομάδας Κοτζάμπασης, Τυριακίδης και Τσακίρης, ενώ η άμυνα ήταν συμπαγής και αδιαπέραστη. Δεν υστέρησε κανείς. Σήμερα οι Veria Warriors αντιμετωπίζουν σε αγώνα τριών ημιχρόνων τη Λάρισα και την Χίο. Με νίκη και στα δύο ημίχρονα, ανοίγει ο δρόμος για τον αυριανό τελικό.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 29 - 38
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-22, 16-16, 9-18, 17-17
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλφόπουλος - Κανελλόπουλος 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝHΣ (ΠΑΠΟYΗΣ)
Παπαδόπουλος 8, Γαλανάκης  19, Χατζής  4, Κοτσαρίδης 9, Μαλαμίδης 5, Κεσκινίδης  10, Μπαμπαθανάσης , Χατζόπουλος , Μερκουρίδης , Σιμιτόπουλος , Σπανός , Δαλαμανάκης , Φωτακάκης , Μαρκόπουλος .

 

Veria Warriors (Τρανίδης Πανγιώτης)
Μπογδαμπείδης 2, Εμμανουηλίδης  4, Γεωργόπουλος 6, Τσακίρης 11, Τυριακίδης 22, Κλωναράς  3, Κοτζάμπασης  25, Καραθανάσης , Ιωαννίδης,  Αζτσής , Κασάπης , Ταγκίδης. 

Διαβάστηκε 69 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ