Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2016 16:54

Αμστερνταμ 2016: Η Υφαντίδου τραυματίστηκε στο ύψος αλλά θα συνεχίσει την προσπάθειά της

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολύ καλά ξεκίνησε την προσπάθειά της στο έπταθλο η Σοφία Υφαντίδου, στην τρίτη ημέρα της διοργάνωσης στο βροχερό Άμστερνταμ. Οι αθλήτριες ξεκίνησαν το διήμερο της δράσης με τα 100 μ. εμπ., με την Ελληνίδα να τερματίζει τέταρτη στην δεύτερη σειρά με 13.79, επίδοση κοντά στο φετινό της 13.74. Η βροχή και η χαμηλή θερμοκρασία είναι το χαρακτηριστικό της τρίτης ημέρας των αγώνων και αναμένεται να δημιουργήσουν προβλήματα στους αθλητές και τις αθλήτριες.

Η αθλήτρια του Μηνά Κυριάκου στάθηκε άτυχη στο δεύτερο αγώνισμα της ημέρας στο ύψος, εκεί όπου ναι μεν βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ, με άλμα στα 1,65 μ., ωστόσο στην τρίτη της προσπάθεια στα 1,68 μ. χτύπησε το κεφάλι της στο στυλοβάτη και τραυματίστηκε ελαφρά. Η αθλήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να της γίνουν ράμματα. 
 
Το επόμενο αγώνισμα του επτάθλου είναι η σφαιροβολία στις 19.05 μ.μ , και όπως μας είπε πριν λίγο ο προπονητής της από το Άμστερνταμ κ. Μηνάς η Υφαντίδου είναι καλά και θα συνεχίσει την προσπάθεια της και στα άλλα αγωνίσματα Παρασκευή και Σάββατο. 
Διαβάστηκε 136 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις