Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 17:46

Τζόναθαν Λόπεζ. Η ισοπαλία με τον ΠΑΟ θα μας δώσει ακόμη περισσότερη δύναμη για τη συνέχεια. Στόχος του ΠΑΟ ο Ισπανός

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο τερματοφύλακας της Βέροιας Τζόναθαν Λόπεθ μετά τη λήξη του αγώνα Βέροιας- Παναθηναϊκού και την πολύ καλή του εμφάνιση , μίλησε στην κάμερα της Nova και μεταξύ άλλων τόνισε πως το σημερινό αποτέλεσμα δίνει δύναμη στην ομάδα του. 

«Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από εμάς. Στο δεύτερο μπήκαμε πιο δυνατά και τελικά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε».

για την πολύ καλή απόδοση του είπε.

«Δουλεύουμε αρκετά με τον προπονητή τερματοφυλάκων Δημήτρη Κοταρ'ίδη ο οποίος μας διδάσκει πολλά μυστικά για να γίνουμε κάθε μέρα και καλύτεροι. 

Για την ισοπαλία που πήρε η Βέροια. 

«Έχουμε αγωνιστεί μέχρι τώρα σχεδόν με όλες τις μεγάλες ομάδες. Με τον ΠΑΟΚ φέραμε ισοπαλία όπως και με τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει δύναμη να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο».

Στόχος του Παναθηναϊκού και ο Λόπεζ.!

Μετά τις κακές εμφανίσεις του Άγγλου τερματοφύλακα του ΠΑΟ Λούκ Στύλ οι άνθρωποι της Αθηναϊκής ομάδας ψάχνουν για βασικό τερματοφύλακα να καθίσει κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού. άμεσα.  Στα πηγαδάκια και πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα λόγο του ντόπινγκ κοντρόλ βρέθηκαν πολλά στελέχη μαζί , με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο και παλαίμαχο τερματοφύλακα Βασίλη Κωνσταντίνου  το μέλος του Δ.Σ Δημήτρη Σαραβάκο, αλλά και του τεχνικού Διευθυντού Σιλμπέρτο Σίλβα όπου "έπεσε" στην συζήτηση και το όνομα του Τζόναθαν Λόπεζ που εντυπωσίασε με τις εκπληκτικές αποκρούσεις.Χθες προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε την πληροφορία από την πλευρά του παίκτη και η απάντηση δεν ήταν αρνητική.  Πάντως να θυμίζουμε ότι τον καιρό που ο ΠΑΟΚ έψαχνε τερματοφύλακα και κατέληξε στον Βελλίδη , οι άνθρωποι του δικεφάλου είχαν προχωρημένες συζητήσεις με τον Λόπεζ, αλλά ο Ισπανός είχε έναν ξαφνικό τραυματισμό και έτσι ματαιώθηκε η μεταγραφή του.  

 

Διαβάστηκε 255 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις