Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016 21:41

Στην Αθήνα αυθημερόν ο Φίλιππος με τον Άρη Νικαίας

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την επιστροφή στις νίκες θα αναζητήσει στη Νίκαια κόντρα στον γηπεδούχο Άρη ο Φίλιππος το Σάββατο το απόγευμα στις 6 μ.μ  Οι παίκτες του Φιλίππου  θα ταξιδεύψουν αυθημερόν στην Αθήνα και δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες μετά και την ήττα από την ΑΕΚ. Ο Άρης δεν έχει ακόμα βαθμούς, αλλά είναι μια ομάδα που στην έδρα της είναι πάντα επικίνδυνη.

.Ο προπονητής του Φιλίππου   Στέλιος Σεϊρεκίδης είπε: «Στόχος είναι να πάρουμε το ματς. Δεν έχουμε δέσει ακόμα 100%. Έχουμε κάνει πολλές αλλαγές, υπάρχουν παιδιά που για πρώτη φορά παίζουν μαζί. Η ομάδα δουλεύει καθημερινά, η εμπειρία αποκτιέται με τον χρόνο». Για την... μάχη της τετράδας είπε: Πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί. ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ και ΠΑΟΚ έχουν προβάδισμα για τις δύο θέσεις της τετράδας, οι άλλες δύο θέσεις θα παιχτούν μέχρι το φινάλε»

Η αποστολή του Φιλίππου Αρβανιτίδης, Νικολαϊδης, Ζλατάνος, Μιχαηλίδης, Χαραλαμπίδης, Δομπρής, Κόντης, Τριανταφυλλίδης, Μπουκοβίνας, Δραγκόλας, Κωστακίδης, Αποστολίδης, Ψωμιάδης, Βραζάλιτσα, Παπαδόπουλος, Ζούλφιτς.

Διαβάστηκε 193 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ