Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 11:22

Φωτογραφικά ( και μη) ενδιαφέροντα από τις κερκίδες των Λευκαδίων!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Αρκετός ο κόσμος που παρακολούθησε τον αγώνα Λευκαδίων-Κύμης για το κύπελλο.

Στις κερκίδες ο Κώστας Καλαϊτζίδης, που προτίμησε να δει μεγάλο μέρος του ματς αγκαλιά με τον αγαπημένο του ανιψιό Χρήστο, γιο του Γιάννη!

Δεν χάνουν αγώνα των Λευκαδίων οι κυρίες της τρίτης μας φωτογραφίας. Έρχονται μάλιστα...οργανωμένες με καρέκλες και τα λοιπά σχετικά στις κερκίδες. Διότι ως γνωστό η μπάλα θέλει ( και) καλοπέραση!

Παρόντες στο γήπεδο οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Ροδοχωρίου και Χαρίεσσας Τάσος Μωϋσίδης και Σταύρος Γεωργιάδης. Ο Σταύρος μάλιστα είχε επί μακρόν συζήτηση με τον Κώστα Μπλιάτκα. Λέτε να μίλησαν και για...δημοτικές υποψηφιότητες;

Από το μέσο της κερκίδας, έχοντας στο πλευρό του τον Χρήστο Χατζηδάκη και τον αντιδήμαρχο Ανθεμίων Παύλο Αδαμίδη, παρακολούθησε το ματς ο προπονητής της Νάουσας Βασίλης Αργυρίου.

Στο γήπεδο επίσης για μια ακόμη φορά η Σοφία Γκέτσου-Αργυρίου με την μητέρα της. Επίσης διακρίναμε και τον Γρηγόρη Αργυρίου. Σίγουρα θα πρέπει να έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση του Χρήστου Πίτου, που ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας, τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και ως ...σέντερ φορ στο δεύτερο ημίχρονο!

Αρκετοί οι παράγοντες του δ.σ της Νάουσας βρέθηκαν στο παιχνίδι. Εντοπίσαμε τους κ.κ Τσέλιο, Τράιο, Κελεσίδη.

Σύσσωμη και η παρουσία του δ.σ του Αχιλλέα, καθώς και του Μακροχωρίου.

Χρυσές δουλειές έκανε το κυλικείο με τα, πεντανόστιμα, σουβλάκια να έχουν την τιμητική τους! Τιμήθηκαν μάλιστα δεόντως από το δίδυμο Βούλη-Μπλιάτκα!

Διαβάστηκε 1666 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας κάνει λόγο για μονοδρόμηση του οδού Μητροπόλεως της Βέροιας, με φορά που θα αποφασιστεί από την κυκλοφοριακή μελέτη. Συμφωνείτε με τη μονοδρόμηση;