ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 17:23

Τέλη Αυγούστου το Artville 3

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τρέχουμε πλέον προς το ARTville Festival 3!

Στη διαδρομή αυτή παίζουμε και τραγουδάμε στις γειτονιές, σχεδιάζουμε αφίσες και προγράμματα, κάνουμε γυρίσματα για το promo video, οργανώνουμε τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ και συναντιόμαστε με θέα τον υπέροχο κάμπο της Νάουσας για να συζητήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας!

Η διοργάνωση του 3ουARTville Festival αποτέλεσε ανάγκη αλλά και χρέος μας. Ο κόσμος της Νάουσας πλέον το περίμενε και το ζητούσε! Το ARTville Festival έγινε θεσμός!

Θα πραγματοποιηθεί από 29/8 έως 1/9 στο πλακόστρωτο του Πάρκου της Νάουσας και όσοι έχουν την τύχη να παραβρεθούν και να συμμετάσχουν θα γίνουν δέκτες του ενθουσιασμού και της θετικής ενέργειας όλων μας!

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν παιδικές-καλλιτεχνικές δράσεις, μουσικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.Οι ώρες των δράσεων θα είναι 11:00-13:00 οι πρωινές και 17:30-20:00 οι απογευματινές, ενώ κάθε βράδυ θα γίνονται δωρεάν μουσικές συναυλίες μετά τις 21:00. 

Ζωγραφική, χαρακτική, μαγειρική, παραμύθια, zumba για παιδιά, mini tennis, ζογκλερικά, τραγουδοπαιχνίδια και κουκλοθέατρο είναι μόνο μερικές από τις παιδικές δράσεις.

Το συναυλιακό πρόγραμμα περιλαμβάνει ονόματα όπως ο 12ος Πίθηκος (συνδιοργάνωση με τη LOBAteam), οι KAZOO, οι Nothing’n’Everything καθώς και performers, DJ’s και μουσικούς της περιοχή μας.

Στα πλαίσια του φεστιβάλ, την Τρίτη 2/9 θα πραγματοποιηθεί η παιδική θεατρική παράσταση «ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ – THE MUSICAL» και μία σειρά συναυλιών και παράλληλων εκδηλώσεων.

Πλούσιο το πρόγραμμα του ARTville Festival 3... Σας προσκαλούμε στον κόσμο μας και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

 

Διαβάστηκε 236 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ