Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 13:30

Πρώτο επαγγελματικό βήμα του Γιάννη Καραμπέλκου στο παλκοσένικο

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το πρώτο επαγγελματικό έργο του Γιάννη Καραμπέλκου ξεκινά τη διαδρομή του στο θέατρο ‘Αυλαία’ της Θεσσαλονίκης τον προσεχή Φεβρουάριο. Πρόκειται για την αισθηματική κωμωδία ‘Για πάντα’, με πρωταγωνιστές τους Νίκο Τσολερίδη και Τίνα Λεωνορά (‘Η εκδρομή’), σε σκηνοθεσία Βασίλη Ισσόπουλου. Οι παραστάσεις θα δίνονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη για την περίοδο 9 Φεβρουαρίου-10 Μαρτίου, ενώ παράλληλα ξεκινά περιοδεία του έργου στη Μακεδονία για τα Σαββατοκύριακα.

 

Είναι το 4ο έργο του Ναουσαίου θεατρικού συγγραφέα Γιάννη Καραμπέλκου που ανεβαίνει στη σκηνή, το πρώτο όμως σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Λίγα λόγια για το έργο:

 

Το "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ" είναι μία αισθηματική κωμωδία που χαρίζει χαμόγελα και συγκινεί. Είναι η ιστορία ενός νέου ζευγαριού στα πρώτα χρόνια γάμου. Με όλα τα "θέλω", τα "πρέπει", τα "Πώς" και τα "γιατί" που ταλανίζουν τις ζωές των ανθρώπων. Τα μεγάλα "Σ’ αγαπώ"… Τα αθώα πείσματα… Το «Για πάντα» είναι μια από εκείνες τις ιστορίες που υμνούν τον έρωτα και που ζωγραφίζουν στο πρόσωπο του θεατή αυτό που μόνο μια ιστορία ενός μεγάλου έρωτα μπορεί… Τα πάντα! Με ανατροπές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και διλλήματα που πάντα υπάρχουν στις σχέσεις. Πόσο εύκολα συγχωρούμε; Ποιος είναι το ισχυρό φύλλο; Πόσο κρατάει ένα πείσμα; Πόσο κρατάνε όλα; Κρατάνε; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ?

Διαβάστηκε 290 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις