Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 12:40

Έργα Παράλληλα ΙΙ΄ στην γκαλερί Παπατζίκου

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου στην γκαλερί Παπατζίκου της Βέροιας η έκθεση με τίτλο «Έργα Παράλληλα ΙΙ». Πρόκειται για μια προβολή του σημαντικού έργου που παράγεται στα εικαστικά εργαστήρια Νάουσας. 

Ο ποιητικός λόγος και η εικαστική του απόδοση αποτέλεσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της περσινής χρονιάς των σπουδαστών των Εικαστικών Εργαστηρίων από τα τμήματα Ζωγραφικής και Χαρακτικής. Την αρμονική συνεργασία του Λόγου και της Εικόνας ανέλαβαν οι σπουδαστές Α. Αλεξίου, Τ. Αλεξίου, Α.-Μ. Αλεξάκη, Κ. Βογιατζούλη, Λ. Δαλαμάρα, Θ. Ζιάκα, Ε. Κοντοπούλου-Προύσαλη, Μ. Κοτσεκίδου, Δ. Κυρκοπούλου, Μ. Λουμπουρδή- Καλπαξίδου, Α. Μπέρσου, Γ. Μπράτση, Ε. Μώκα, Ε. Ντάρα, Α. Παλαντζίδου, Μ. Παπαδοπούλου, Α. Σμέρνου, Κ. Τζαμάλη, Δ. Σταμένου, Ν. Φραγκοπούλου και Ξ. Χονδρού, εμπνευσμένοι από την ποίηση των Ημαθιωτών ποιητών Μ. Γιαννακοβίτου, Α. Γιτόπουλου, Δ. Καρασάββα, Θ. Μαρκόπουλου, Δ. Ντίκα, Α. Ξανθίδου, Γ. Σακαλή, Η. Τσέχου και Ξ. Χονδρού.

Διαβάστηκε 125 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Λόγω των συγκυριών στην πολιτική πιστεύετε ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές πρέπει να συμμετέχουν μόνον νέα (για πρώτη φορά) πρόσωπα στην πολιτική σκηνή;