Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2014 21:24

O Αλέξανδρος από τη Νάουσα που κατέκτησε με την Alumil την Google στις ΗΠΑ!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο καλός μας φίλος Αλέξανδρος Λαφάρας είναι διευθυντικό στέλεχος της ALUMIL στη Νέα Υόρκη. Η ελληνική εταιρεία,η οποία είναι υπόδειγμα εξωστρέφειας στο επιχειρείν, έκλεισε μια σημαντικότατη συνεργασία, αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό και την κατασκευή του νέου αρχιτεκτονικού συστήματος, το οποίο θα τοποθετηθεί στο κτίριο της Google στη Νέα Υόρκη, εμβαδού 270 στρεμμάτων(!) το οποίο σχεδιάστηκα από Έλληνες και Αμερικανούς μηχανικούς της Alumil  και το οποίο θεωρείται βάσει επίσημων δοκιμών το πιο αποδοτικό αρχιτεκτονικό σύστημα που έχει τοποθετηθεί ποτέ στη Νέα Υόρκη.Από εμάς στον Αλέξανδρο οι θερμότερες ευχές για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και να συνεχίσει να ενδιαφέρεται να βοηθάει την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νάουσα, που τόσο αγαπά! Δείτε τι γράφει ο Αλέξανδρος στο προφίλ του στο facebook/

 

"Μεγάλη επιτυχία της ALUMIL η συνεργασία της με την GOOGLE στις ΗΠΑ!

Η Alumil ανέλαβε τον σχεδιασμό και την κατασκευή του νέου αρχιτεκτονικού συστήματος το οποίο θα τοποθετηθεί στο κεντρικό κτίριο της Google στη Νέα Υόρκη, το οποίο σχεδιάστηκε από Έλληνες και Αμερικανούς μηχανικούς της Alumil και το οποίο θεωρείται βάσει επίσημων δοκιμών το πιο αποδοτικό αρχιτεκτονικό σύστημα που έχει τοποθετηθεί ποτέ στη Νέα Υόρκη. Το συγκεκριμένο σύστημα της Alumil πληροί τις πολύ υψηλές τεχνικές προδιαγραφές που έθεσε εξ' αρχής ο τεχνολογικός κολοσσός της Google και επιλέχθηκε μεταξύ αντίστοιχων συστημάτων κορυφαίων παγκοσμίως εταιριών σχεδιασμού και κατασκευής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου της Ευρώπης και της Αμερικής.

Το κτίριο της Google είναι το τρίτο μεγαλύτερο κτίριο βάσει εμβαδού στη ΝΥ (270,000 m2) και καλύπτει επιφάνεια ενός ολόκληρου πολεοδομικού τετραγώνου. Το συγκεκριμένο κτίριο αγοράστηκε από την Google το 2010 έναντι σχεδόν δύο δις δολαρίων. 

Proud of being member of this team... Lets Yellow the World!"

Διαβάστηκε 1122 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις