Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 16:22

Εισηγητής του πολυνομοσχεδίου ο Απόστολος, διαφωνίες από τον Λάζαρο!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κλιμακώνονται σήμερα και αύριο οι αντιδράσεις δημοτικών αστυνομικών, σχολικών φυλάκων, εκπαιδευτικών, αλλά και των Ελλήνων φορολογουμένων, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που έρχεται προς συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, υπό την απειλή αρκετών βουλευτών των δυο κυβερνητικών κομμάτων να καταψηφίσουν μέρος των άρθρων του. 

Εισηγητής του πολυνομοσχεδίου θα είναι ο βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος. Ένας άλλος Ημαθιώτης βουλευτής, ο κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης εκφράζει ανοικτά τις επιφυλάξεις του σε αρκετά εκ των άρθρων του.

Ας μην ξεχνάμε ακόμη τη φορολογική καταιγίδα που περιμένει τους Έλληνες, όταν οι άνεργοι θα φορολογούνται με χιλιάδες ευρώ, επειδή έχουν ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο και όταν θα γλιτώνουν τον φόρο πολυτελείας οι έχοντες και κατέχοντες Μερσεντές και Μπε εμ βε δεκάδων χιλιάδων ευρώ, επειδή το  όχημα τους είναι 1928 κ.ε, ενώ θα τον πληρώνουν οι έχοντες ένα χιουντάι που η αξία του πλέον μετριέται όχι σε χιλιάδες, αλλά σε εκατοντάδες ευρώ!

Ες αύριον λοιπόν τα σπουδαία, το σίγουρο όμως είναι ότι ο κατήφορος των Ελλήνων σίγουρα δεν θα έχει τέλος αν δεν πει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιος ΟΧΙ σε Τρόικα και Μέρκελ και Σόιμπλε, ο οποίος καταφθάνει στην Αθήνα την Πέμπτη 18 Ιουλίου!

Διαβάστηκε 147 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με τις απολύσεις σε δημοτική αστυνομία και σχολικούς φύλακες;