Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014 20:22

Καραμπατζός: ΄Θεσμική εκτροπή στη διάρκεια της ορκωμοσίας το λογύδριο της κ. Βλάχου΄

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Λόγο για ‘θεσμική εκτροπή’ έκανε στη δευτεριάτικη τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας ο δήμαρχος Τάσος Καραμπατζός, αναφορικά με την αποδοχή του αιτήματος από τον νέο δήμαρχο Νίκο Κουτσογιάννη να δοθεί ο λόγος στη σύζυγο του αείμνηστου δημάρχου Δημήτρη Βλάχου, Αθανασούλα, στην κυριακάτικη τελετή ορκωμοσίας στα ‘Έρια’.

«Ελπίζω ο νέος δήμαρχος να αιφνιδιάστηκε λόγω της απειρίας του από το αίτημα της ομιλήτριας», σχολίασε ο κ. Καραμπατζός, χαρακτηρίζοντας την τελετή ορκωμοσίας λιτή και όμορφη μέχρι το σημείο εκείνο της «θεσμικής εκτροπής».

«Η κ. Βλάχου μίλησε λες και από το 2002 μέχρι το 2014 υπήρχε κενό κόσμου και χρόνου στον δήμο Νάουσας. Με φωτογράφιζε διαρκώς και απαξιωτικά. Αν υπήρχε θάρρος, ας έλεγε το όνομά μου. Ωστόσο υπήρχε δειλία», συνέχισε ο δήμαρχος, υπογραμμίζοντας ότι «η τελετή και η στιγμή ήταν ιερή, κι όχι για λογύδρια σε διαρκή επικοινωνία με τα επουράνια…»

 

«Τέτοια ζητήματα από εδώ και πέρα θα καυτηριάζονται. Δεν θα περάσουν αυτά στο δημοτικό συμβούλιο, από τον θεσμικό μας ρόλο», σημείωσε κλείνοντας το θέμα ο κ. Καραμπατζός.

Διαβάστηκε 942 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις