Σάββατο, 07 Μαρτίου 2015 06:18

Συνεχίζεται και το 2015 η φορολογική μέγγενη σε βάρος των λαϊκών τάξεων!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μπορεί να περνάει στα «ψιλά» της επικαιρότητας που έχει μεγάλο πρωταγωνιστή τον Gianis (Βαρουφάκη), η ουσία όμως είναι ότι οι λαϊκές τάξεις θα κληθούν να πληρώσουν και με την φετινή τους φορολογική δήλωση τεράστια φορολογία, χωρίς καμία απολύτως φοροαπαλλαγή και φυσικά χωρίς το αφορολόγητο των 12.000 που υποσχέθηκε η νέα κυβέρνηση, αφού αυτή θα ισχύσει για τα εισοδήματα του 2015, τα οποία θα φορολογηθούν του... χρόνου! Για όσα αποκτήθηκαν και κυρίως για όσα δεν αποκτήθηκαν, αλλά πλασματικά εγγράφονται ως εισόδημα στους μικρομεσαίους, τους εργαζόμενους, τους αγρότες, η ληστρική επιδρομή της προηγούμενης κυβέρνησης θα συνεχιστεί! «Ζήσε μαύρε μου να φας τον Μάη τριφύλλι» αναφέρει η, σοφότατη, λαϊκή ρήση. Η οποία, συνδιαζόμενη με την αντίστοιχη «εκεί που δεν έμαθε ο γάιδαρος να τρώει.. .ψόφησε» οδηγεί τον καθημερινό Έλληνα, ο οποίος επλήγη ανεπανόρθωτα από τις μνημονιακές πολιτικές, να προσθέσει και άλλα ασήκωτα φορολογικά βάρη στις πλάτες του.

Καλό θα ήταν να πάρουν θέση οι σημερινοί κυβερνητικοί βουλευτές της Ημαθίας, που εξελέγησαν με σημαία την κατάργηση των ληστρικών επιδρομών στην τσέπη του λαού!
Θόδωρος Ελευθεριάδης

Διαβάστηκε 197 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μιλά για την παραμονή στο ευρώ. Ο Κώστας Λαπαβίτσας υποστηρίζει το σχέδιο της δραχμής. Ποιος πιστεύετε ότι έχει δίκιο;