Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 20:05

Έκλεισε σε σύλλογο της Τουρκίας ο Στεβάνοβιτς; Τι δήλωσε στο laos-epea.gr και τον Βασίλη Βόλκο

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δευτέρα το βράδυ και μετά το φιλικό με τα Λευκάδια στο Ταγαροχώρι έγινε σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ Βέροια ύστερα από πρόταση του προπονητή της ομάδας Γκόραν Στεβάνοβιτς. 

Οι πληροφορίες λένε ότι ο τεχνικός της βασίλισσας του Βορρά  είχε πάρει την απόφαση να παραιτηθεί απλά ήθελε να εξηγήσει τους λόγους.

Από την πλευρά του και όσα μας είπε στο τηλέφωνο, η αιτία είναι ότι δεν ρωτήθηκε για τις μεταγραφές που έγιναν και ιδιαίτερα οι δύο τελευταίες με την απόκτηση των Σιόντη και Οικονόμου. Εκτός από τους δύο συμπατριώτες του, που έγιναν με δική του εισήγηση, για τους άλλους μας είπε ότι δεν ήξερε τίποτε!

Παρά τις πιέσεις του πρόεδρου να αλλάξει γνώμη και παρότι δεν έχει παράπονα από τον Γιώργο Αρβανιτίδη ο τεχνικός της Βέροιας δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη και η παραίτηση του είναι αμετάκλητη. 

Όπως δήλωσε θα κοουτσάρει την ομάδα για τελευταία φορά στον αγώνα με τον ΠΑΟ το προσεχές Σάββατο και την Κυριακή θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι. (Νομίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, να εμπιστευθεί δηλαδή η διοίκηση έναν προπονητή που δηλώνει την σίγουρη αποχώρηση από την ομάδα.)

Αυτή είναι η άποψη του Γκόραν Στεβάνοβιτς αλλά εμείς θέλουμε να ρωτήσουμε τον πετυχημένο τεχνικό: γιατί περίμενε να ολοκληρωθούν όλες οι μεταγραφές της ομάδας και μετά βγήκε και είπε ότι δεν ρωτήθηκε;

Αυτός δεν ήταν που παρότρυνε τον πρόεδρο να πάρει έναν αριστερό μπακ γιατί αν τιμωρηθεί η τραυματισθεί ο Αμαραντίδης δεν έχει άλλον  αντικαταστάτη και ο πρόεδρος του έφερε τον Σιόντη; Πού λοιπόν είναι η διαφωνία; Είχε κάποιον άλλο παίκτη για αυτή τη θέση ο ίδιος και δεν συμφώνησε ο πρόεδρος;

Παράλληλα όμως σε πολλά αθλητικά sites ‘παίζει’ η πληροφορία ότι έκλεισε συμφωνία με μεγάλο σύλλογο της Τουρκίας. (Αν και όταν τον ρωτήσαμε το αρνήθηκε κατηγορηματικά.)

Διαβάστηκε 326 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Λόγω των συγκυριών στην πολιτική πιστεύετε ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές πρέπει να συμμετέχουν μόνον νέα (για πρώτη φορά) πρόσωπα στην πολιτική σκηνή;