Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013 10:50

Δόξα Ιτσκάρα: Με την απουσία της δημοτικής αστυνομίας ζούμε πλέον ατμόσφαιρα... Τουρκίας από τους πλανόδιους!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το σχόλιο, εξόχως καυστικό, από τη δημοτική σύμβουλο και πρόεδρο της κοινωνικής μέριμνας του δήμου Νάουσας, κ. Δόξα Ιτσκάρα. 
"Είναι εμφανής πλέον η έλλειψη της δημοτικής αστυνομίας. Ειδικά τα πρωινά  ζούμε ατμόσφαιρα..Τουρκίας στο κέντρο της  Νάουσας από τους πλανόδιους πωλητές καρπουζιών και πεπονιών. Ανέθεσαν στην ΕΛ.ΑΣ τις αρμοδιότητες της δημοτικής αστυνομίας. Εδώ η Αστυνομία δεν μπορεί να φυλάξει τα σπίτια μας..." είπε ο Δόξα.

Για το δεύτερο θα μπορούσαμε να  συμφωνήσουμε, εν μέρει, Δόξα, αφού παρά την φιλότιμη προσπάθεια των ανδρών και των γυναικών  της ΕΛ.ΑΣ, η έλλειψη προσωπικού, αλλά και ο απαρχαιωμένος εξοπλισμός τους, έχουν επιφέρει σημαντική αύξηση της μικροεγκληματικότητας και στη Νάουσα.

Αλλά για το πρώτο να μας επιτρέψεις να διαφωνήσουμε. Η Τουρκία είναι πλέον... σύγχρονο κράτος, όπου εφαρμόζεται η απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους, σε αντίθεση με την...Ψωροκώσταινα και δεν βλέπεις παράνομους μικροπωλητές, αφού τους...μπαγλαρώνει η πανταχού παρούσα αστυνομία τους!

Αν έβγαινες δε μια βόλτα στον διάδρομο του δημοτικού συμβουλίου θα έβλεπες τους και τις δημοτικούς συμβούλους που έγραφαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τους νόμους, ντουμανιάζοντας κυριολεκτικά!

Διαβάστηκε 418 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Λόγω των συγκυριών στην πολιτική πιστεύετε ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές πρέπει να συμμετέχουν μόνον νέα (για πρώτη φορά) πρόσωπα στην πολιτική σκηνή;