Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2013 09:17

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας. Θα στηρίξω τον υποψήφιο που θα προκρίνει η ΝΔ»

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

«Δεν με ενδιαφέρει να διεκδικήσω το Δήμο της Βέροιας και φυσικά τα όσα ακούγονται για το «δαχτυλίδι» δεν ισχύουν. Δεν έχω κανένα «δαχτυλίδι» να δώσω. Περιμένω κι εγώ τις επίσημες ανακοινώσεις από τη Ν.Δ. για το εάν τελικά δώσει το χρίσμα σε κάποιον υποψήφιο, τον οποίο φυσικά θα στηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου, όπως και οι υπόλοιποι βουλευτές της Ημαθίας. Εάν η στήριξη λαμβάνεται ως «δαχτυλίδι» τότε ναι, θα το δώσω στον υποψήφιο που θα ανακοινώσει το κόμμα μου», δηλώνει στα «Παραπολιτικά» ο βουλευτής Ημαθίας και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

 

Μια απόλυτα ξεκάθαρη δήλωση του κ. Τσαβδαρίδη, ο οποίος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, θα αποτελέσει μια από τις αιχμές του δόρατος στην επικοινωνιακή προβολή της κυβέρνησης Σαμαρά, το επόμενο χρονικό διάστημα, με εμφανίσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας.

 

Η ανάληψη, εκ μέρους του κ. Τσαβδαρίδη της προεδρίας της διαρκούς επιτροπής εξοπλισμών και άμυνας τη Βουλής, του δημιουργεί επίσης πρόσθετες ευθύνες, αλλά ως γνωστόν ο καλός ο…καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται!

Διαβάστηκε 195 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με την εκλογή δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου με ξεχωριστά ψηφοδέλτια, άρα χωρίς δημοτικούς συνδυασμούς;