Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 03:33

Η θέση μας - Στην κρίσιμη ερώτηση

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δεν απέφυγε τις δεσμεύσεις ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της ομιλία του ενώπιον των παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας στη ΔΕΘ και στη συνέντευξη που ακολούθησε.

Μπορεί να θεωρούνται συγκρατημένες σε σχέση με δεσμεύσεις άλλων πολιτικών στον ίδιο χώρο τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο δεν παύουν να είναι δεσμεύσεις που υποχρεούσαι ως υποψήφιος πρωθυπουργός να αποδείξεις το πώς θα αναπληρώσεις τα κονδύλια της ελάφρυνσης που σχεδιάζεις ως κυβέρνηση (30% ΕΝΦΙΑ κ.ά.).

Ο κ. Μητσοτάκης επ’  αυτού ήταν έτοιμος. Εμφανίστηκε με πλεόνασμα αυτοπεποίθησης και ‘αέρα’ εν δυνάμει πρωθυπουργού και απάντησε σε 41 ερωτήσεις. Κυρίως, όμως απάντησε στην πιο κρίσιμη ερώτηση, πού θα βρει τα χρήματα για τις ελαφρύνσεις που εξήγγειλε. Κι αυτό είναι καλό για έναν νέο πρόεδρο, που στήριξε την εκλογή του στη Νέα Δημοκρατία στην ειλικρίνεια.

Τώρα, τι μπορεί να εφαρμόσει από όλα αυτά που είπε, στην περίπτωση που αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, αυτό είναι ένα ερώτημα που, προεκλογικά, κανείς δεν μπορεί ν’ απαντήσει…

Διαβάστηκε 192 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις