Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 20:45

Ούτε....blue label να ήταν! Στα 1,3 ευρώ το λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε απαγορευτικά επίπεδα για τους καταναλωτές αναμένεται να διαμορφωθεί φέτος η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του Συνδέσμου Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 1,3 ευρώ το λίτρο στην έναρξη της περιόδου θέρμανσης στις 15 Οκτωβρίου, δηλαδή οριακά χαμηλότερα σε σχέση με πέρυσι, οπότε η τιμή διάθεσης ξεκίνησε από το 1,35 ευρώ.

Οι εκτιμήσεις προκύπτουν από τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε η διοίκηση του Συνδέσμου Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος ενόψει της χειμερινής περιόδου, βασικό αίτημα του οποίου είναι η χορήγηση επιδόματος στους καταναλωτές πετρελαίου θέρμανσης χωρίς ή με ελάχιστες προϋποθέσεις αλλά και η διατήρηση του μέτρου της εξίσωσης των φόρων στα ντίζελ κίνησης και θέρμανσης που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά πέρυσι.

Στην Ημαθία λοιπόν προβλέπεται και πάλι να δημιουργηθεί το γνωστό νέφος της καύσης ξύλων που γεμίζει καθημερινά τα πεδινά της, ενώ σίγουρα θα αυξηθεί και η λαθροϋλοτομία, αφού τα ..αγροτικά με σκεπασμένα φορτία πάνε...σύννεφο, ειδικά στις ορεινές περιοχές!

Υπομονή λοιπόν και ευχές στον Κύριο ο χειμώνας να μην είναι βαρύς και να γίνουν μπόλικα...καζάνια με τσίπουρο, ώστε να ζεσταινόμαστε εκεί από την φλόγα και το ..αλκοόλ!

Με πόση νοσταλγία πάντως θα θυμόμαστε τω καιρώ εκείνω που πρώην αιρετός στην Ημαθία έπαιρνε τα blue label στο δημαρχείο του με το ...τσουβάλι!

 

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 153 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με την εκλογή δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου με ξεχωριστά ψηφοδέλτια, άρα χωρίς δημοτικούς συνδυασμούς;