Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013 10:35

Εμπορικοί Σύλλογοι της Μακεδονίας από τη Βέροια: Όχι στο κυριακάτικο άνοιγμα. Δυναμικές αντιδράσεις για τα... ραβασάκια του ΟΑΕΕ!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής-Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Αυγούστου, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας.

Σε δηλώσεις του στοn "Λαό" και το  laos-epea.gr, ο κ. Καρανίκας τόνισε ότι οι υπάρχει ομοφωνία στο ζήτημα του ανοίγματος της Κυριακής των καταστημάτων (ούτε μια Κυριακή παραπάνω), την οποία θα μεταφέρουν στους αντιπεριφερειάρχες της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ τόνισε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και το Εργατικό Κέντρο της συμπρωτεύουσας είναι κατηγορηματικά αντίθετοι στην πρόταση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη κ. Τσαμασλή για άνοιγμα των καταστημάτων 52 Κυριακές του χρόνου, πλην ίσως των δυο Κυριακών της ΔΕΘ.

Πλήρες ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο του "Λαού" και στο laos-epea.gr.

Διαβάστηκε 220 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Λόγω των συγκυριών στην πολιτική πιστεύετε ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές πρέπει να συμμετέχουν μόνον νέα (για πρώτη φορά) πρόσωπα στην πολιτική σκηνή;