Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 14:13

Εξέδιδαν τις σερβιτόρες του μαγαζιού τους σε χωριό της Αλεξάνδρειας

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για τα αδικήματα της μαστροπείας, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων συνελήφθησαν ξημερώματα Σαββάτου δύο άτομα σε χωριό της Ημαθίας, 50 και 53 ετών. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 50χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος καφέ-μπαρ και ο 53χρονος υπεύθυνος του μαγαζιού εκδίδουν σε πελάτες έναντι αμοιβής γυναίκες που εργάζονται στο κατάστημα ως σερβιτόρες. Αστυνομικός του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβη στο κατάστημα και ζήτησε από τον 53χρονο να συνευρεθεί με 28χρονη Ελληνίδα, εργαζόμενη του καταστήματος. Ο υπεύθυνος του καταστήματος παρέλαβε από τον αστυνομικό το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και τον οδήγησε σε διαμορφωμένο δωμάτιο.

 

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 375 ευρώ, καθώς και το προσημειωμένο χαρτονόμισμα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ σε βάρος της 28χρονης εργαζόμενης του καταστήματος βεβαιώθηκε παράβαση σχετική με τη νομοθεσία περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.

 

 

Για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν την Παρασκευή δύο άτομα, 48 και 20 ετών, επίσης στην Αλεξάνδρεια. Σε έρευνα στην οικία των προαναφερομένων με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στον αύλειο χώρο γυάλινα βάζα και συσκευασίες, τα οποία περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 1.946,6 γραμμαρίων.

Διαβάστηκε 525 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις