ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014 23:09

Ορκίστηκε ο Νίκος Κουτσογιάννης και το νέο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας. Video και πλούσιο φωτορεπορτάζ

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(14 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 24 Αυγούστου στο κατάμεστο από πολίτες συνεδριακό κέντρο του πολυχώρου της ΕΡΙΑ η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Νάουσας κ.Νίκου Κουτσογιάννη και του δημοτικού συμβουλίου. Τη θρησκευτική τελετή πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελήμονας, ενώ οι σύμβουλοι της "Κοινωνίας Πολιτών" και της ΛΑΣ έδωσαν πολιτικό όρκο.

Ομιλίες έκαναν ο δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Καραμπατζός, Ρίζος και Καρτσιούνης, ενώ ακολούθησε η υπογραφή των πρακτικών της ορκωμοσίας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν οι βουλευτές κ.κ. Τσαβδαρίδης,Βεσυρόπουλος και Μπατσαρά, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Καλαϊτζίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Καρατζιούλα και Τεληγιαννίδης, ο διοικητής της ΠΥΝ κ. Παλαμούτης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πολλοί πολίτες και συγγενείς των ορκισθέντων δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Εκτός πρωτοκόλλου μίλησε η σύζυγος του αείμνηστου δημάρχου Νάουσας Δημήτρη Βλάχου, η οποία συνεχάρη τον νέο δήμαρχο για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Δείτε video και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την ορκωμοσία, ενώ αργότερα θα σας δώσουμε τις τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων και της κ. Βλάχου.

Διαβάστηκε 1919 φορές

VIDEO Gallery

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ