Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014 14:47

Σε απόλυτα και διαπαραταξιακά-πλην ΛΑΣ-συναινετικό κλίμα η εκλογή προεδρείου και επιτροπών στις δημαιρεσίες της Νάουσας.Video και φωτορεπορτάζ

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σε απόλυτα και διαπαραταξιακά συναινετικό κλίμα(πλην της ΛΑΣ) έγινε η εκλογή προεδρείου και των μελών της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής,στις δημαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 11 το πρωί της Κυριακής, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της Νάουσας,παρουσία λιγοστού( για τα δεδομένα) κοινού στα έδρανα του ακροατηρίου,από τα οποία παρακολούθησε την συνεδρίαση και ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Τεληγιαννίδης. Την έναρξη των διαδικασιών διεύθυνε ο πρώτος πλειοψηφών σύμβουλος της παράταξης του "Κοινού Τόπου" κ.Στάθης Λογδανίδης. Η επιλογή της πλειοψηφίας του δημάρχου Νάουσας κ.Νίκου Κουτσογιάννη για την θέση του προέδρου ήταν ο κ.Απόστολος Αποστόλου,ο οποίος εξελέγη με 25 ψήφους και 5 λευκά,ενώ

 

απουσίαζαν δικαιολογημένα οι κ.κ Μάντσιος και Γαϊτανίδης από την πλειοψήφια και Ρίζος από την μειοψηφία. Η πρόταση της "Δημοτικής Ανανέωσης" του κ.Καραμπατζού, για την αντιπροεδρία του σώματος ήταν ο κ.Μανώλης Βαδόλας, ο οποίος έλαβε 28 ψήφους και δυο λευκά ( από την ΛΑΣ). Η σύμφωνη θέση της πλειοψηφίας του σώματος για την εκλογή γραμματέα από τους "Ενεργούς Πολίτες" του κ.Ρίζου δεν πραγματοποιήθηκε,αφού δεν ψήφισε την πρόταση η ΛΑΣ( σ.σ ψήφιζαν μόνο οι σύμβουλοι της ελάσσονος μειοψηφίας) με αποτέλεσμα να τεθεί προς ψήφιση η κ.Νόπη Τσαγκαλίδου από την μείζονα μειοψηφία, η οποία και εξελέγη με 9 ψήφους και 21 λευκά.

 

Τα μέλη της οικονομικής επιτροπής.

 

Στην οικονομική επιτροπή,πέραν του δημάρχου, εξελέγησαν οι κ.κ Μπίλης,Τζουβάρας,Γαϊτανίδης,Βαλσαμίδης και Μαλάκη από την πλειοψηφία, καθώς και με πρόταση του κ.Καραμπατζού,πέραν της κ.Μπαλτατζίδου από την παράταξη του,εξελέγησαν από την μείζονα μειοψηφία οι κ.κΔημησκής και Λακηνάνος.

 

Τα μέλη της επιτροπής ποιότητας ζωής.

 

Πέραν του δημάρχου από την πλειοψηφία εξελέγησαν οι κ.κ Κουτσογιάννης,Αραμπατζή,Παζαρτζίδης,Τορορή και Καρανάτσιος, από την μείζονα μειοψηφία ο κ.Τριανταφύλλου και από την ελάσσονα οι κ.κ Ρίζος και Καρτσιούνης.

 

Διαβάστηκε 736 φορές

VIDEO Gallery

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις