Σάββατο, 08 Νοεμβρίου 2014 17:15

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο και αυλές σπιτιών σε όλη την Ημαθία από τη βροχή. Πολύ επικίνδυνα τα περάσματα μέσα από χείμαρρους

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σοβαρά προβλήματα και μεγάλη επικινδυνότητα παρουσιάζουν αρκετοί δρόμοι του δήμου Βέροιας, ειδικά τα περάσματα μέσα από χείμαρρους. Απόγευμα Σαββάτου είναι κλειστός ο δρόμος Παλιάς-Νέας Λυκογιάννης πάνω από την Τάφρο 66, καθώς και οι ιρλανδικές διαβάσεις πίσω από τη Venusκαι στο Λιανοβρόχι. Σοβαρά προβλήματα παρουσιάστηκαν στη διάρκεια της ημέρας στη γέφυρα του Πανοράματος και στον δρόμο Τριλόφου-Φυτειάς, ωστόσο αποκαταστάθηκαν.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας Βασίλη Παπαδόπουλο τα περιστατικά ήταν πάμπολλα από το πρωί του Σαββάτου, με τη συνεχιζόμενη έντονη βροχόπτωση.

Στον δήμο Νάουσας σοβαρά προβλήματα έχουν παρουσιαστεί κυρίως σε αυλές σπιτιών του Αγγελοχωρίου, του Πολυπλάτανου και του Ζερβοχωρίου, με δήμαρχο και αντιδημάρχους να βρίσκονται επί τόπου και να βοηθούν με μηχανήματα του δήμου. Μεγάλο πρόβλημα εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες στο 2ο χλμ. Σ.Σ. Νάουσας-Βέροιας (φωτογραφία), λίγο μετά τη στροφή Στενημάχου, όπου χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Αντλήσεις νερών από αρκετά σπίτια έγιναν από την πυροσβεστική σε περιοχές της Μελίκης και τον κάμπο της Νάουσας.

Σε κάθε περίπτωση επιβάλλεται στους οδηγούς ιδιαίτερη προσοχή και χαμηλές ταχύτητες τη νύχτα, δεδομένου ότι ο δρόμος κρύβει παγίδες.

Διαβάστηκε 506 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Είστε υπέρ της μονοδρόμησης των οδών Μητροπόλεως και Βενιζέλου στη βάση σχετικής απόφασης της επιτροπής ποιότητας ζωής;