Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 20:45

Για τον Γιώργο Μαραντίδη

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τον Γιώργο Μαραντίδη υπηρετήσαμε το νεοπαγή τότε θεσμό της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, εκλεγμένοι το 2010 με την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας. Άνθρωπος της προσφοράς ο Γιώργος, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές και οικογενειακές του υποχρεώσεις ως πολύτεκνος, θέλησε να συμβάλλει στην βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας του πολίτη με τη συμμετοχή του στα κοινά. Στις 50 και πλέον συνεδριάσεις του Οργάνου που συνεργαστήκαμε, διέκρινα στον Γιώργο την προσήνεια και διαλλακτικότητα που απαιτείται να έχει ο συμμετέχων στα κοινά. Πάντα με εμπεριστατωμένες απόψεις και επιχειρήματα  υποστήριζε τις θέσεις του στα θέματα της ημερήσιας διάταξης χωρίς πρόθεση αντιπαλότητας ή στείρας αντιπολίτευσης. 

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές του ζήτησα παρακλητικά να συμμετέχει ως υποψήφιος στην παράταξή μας, γνωρίζοντας την πολιτική του συγκρότηση και την αγάπη του για την πόλη και τους ανθρώπους της. Μου αρνήθηκε ευγενικά, επικαλούμενος επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους, αντιλήφθηκα όμως από τον απολογητικό τόνο της φωνής του ότι η ψυχή ήθελε, το σώμα όμως δεν ακολουθούσε…

Ο Γιώργος έφυγε νωρίς και αφήνει  ένα μεγάλο κενό στην τοπική κοινωνία. Υπήρξε ένας ευγενής άνθρωπος με ανεπίληπτο ήθος, ικανός επαγγελματίας και άριστος οικογενειάρχης, με σημαντική προσφορά στην πόλη.

Τον αποχαιρετώ με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό, τον ευχαριστώ για τη συνεργασία μας και απευθύνω θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

 

Γιώργος Μπιλέκας, Δικηγόρος, 

τ. Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας

Διαβάστηκε 328 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε ή όχι με τη μεταφορά του δημαρχείου Νάουσας;