Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015 10:41

Καραμπατζός προς Χρύσα Πασχούλα: Εδώ δεν είναι...ΑΣΕΠΟΠ!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Ένας διάλογος μεταξύ της αντιδημάρχου κ. Χρύσας Πασχούλα και του τέως δημάρχου κ. Τάσου Καραμπατζού στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, κατέληξε με την(ατυχέστατη) φράση του κ. Καραμπατζού προς την αντιδήμαρχο "Εδώ δεν είναι...ΑΣΕΠΟΠ"! Καλό θα είναι να εξηγήσει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας ποιο είναι το περιεχόμενο αυτού που είπε. Θετικό ή αρνητικό; Δεδομένου ότι ο ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας αποτελεί έναν από τους πιο νοικοκυρεμένους συνεταιρισμούς, με αύξηση τζίρου, μηδέν παθητικό, με πληρωμένους τους παραγωγούς του και χωρίς δάνεια. Την στιγμή που όλοι γνωρίζουμε την εκ διαμέτρου  κατάσταση του δήμου Νάουσας!

 

Διαβάστηκε 1281 φορές

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015 15:29 δημοσιεύθηκε από ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΘΡΑΚΕΑ

    εμ ακριβως δεν ειναι ΑΣΕΠΟΠ εδω που να δουλευοθν εδω και 12 χρόνια όλα ρολόι ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ επι θητείας σας είναι που άφησε μόνο κλειστές επιχειρήσεις και μια Νάουσα πίσω απο τον κόσμο είναι!

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015 14:01 δημοσιεύθηκε από Γεωργιαδης Σταυρος

    Κατα το παρελθόν ο κ.Καραμπατζος είχε δηλώσει οτι θα μας κρίνει ο Λαός και η Ιστορια, καλώς η κακώς ο Λαός απάντησε στις δηλώσεις του και τον έστειλε στην αντιπολίτευση με ενα ανεπανάληπτο ποσοστό κατι που ίσως ακόμα δεν το έχει καταλάβει και για αυτο προσβάλει κύριες με τέτοιο τροπο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ