Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2015 13:46

Θέλετε βιολογικά βότανα από το Βέρμιο; Αξίζει να εμπιστευθείτε την VERMION HERBS!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Η VERMION HERBS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση  η οποία δραστηριοποιείται στην εύφορη περιοχή της Νάουσας,  στους πρόποδες του Βερμίου. Καλλιεργούμε βιολογικά βότανα, με σεβασμό στον άνθρωπο και στη φύση. Το πολλαπλασιαστικό υλικό , που προέρχεται από πιστοποιημένα φυτώρια  βιολογικών φυτών , οι σωστές καλλιεργητικές φροντίδες που δέχονται τα φυτά,  αλλά και οι κατάλληλες εδαφοκλιματικές  συνθήκες της περιοχής, συντελούν στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Τα βότανα που καλλιεργούμε είναι : 

εχινάκεια, μελισσόχορτο, φασκόμηλο, φλισκούνι, ρίγανη, θυμάρι και αχίλλεια. Είμαστε πιστοποιημένοι στον ''ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΛΕΓΧΟ'' ο οποίος είναι οργανισμός πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων. Διανύουμε το τρίτο έτος καλλιέργειας και τα φυτά μας είναι υπό μετατροπή στη βιολογική γεωργία. Στόχος μας είναι η καλλιέργεια και η παραγωγή των βοτάνων να συμμορφώνονται πλήρως στις αυστηρές προδιαγραφές της βιολογικής γεωργίας . Δε χρησιμοποιούμε χημικά φυτοφάρμακα, έτσι στοχεύουμε στην υγιεινή διατροφή και στην προστασία του περιβάλλοντος. 

ΒΟΤΑΝΑ ΒΕΡΜΙΟΥ 

Αδαμίδου Ευθυμία

Τηλ:6985723088

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://votana-vermiou.blogspot.gr/1:50 μμ 5/11/2015

Διαβάστηκε 3130 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ