Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 11:34

΄Πυρηνικές βόμβες΄ από την Αφροδίτη Καλαϊτζή. Τι αναφέρει για έναν... πρώην, κάποια εκδοτικά συμφέροντα και μια χούφτα οπισθοδρομικά μυαλά!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Βολές τακτικών "πυρηνικών" όπλων από την γραμματέα της δημοτικής αρχής Νάουσας, στενής συνεργάτιδας του δημάρχου, κας Αφροδίτης Καλαϊτζή σε ανάρτηση της στην προσωπική της σελίδα στο fb. Η κ.Καλαϊτζή αναφέρεται σε έναν πρώην, σε κάποια εκδοτικά συμφέροντα που παρέα με μια φούχτα οπισθοδρομικά μυαλά, έκαναν σόου στο δημαρχείο! "Οι προτάσεις για τη διοίκηση του Δήμου έρχονται από τη διοικούσα παράταξη. Αυτήν που ο λαός εξέλεξε για 5 χρόνια, με βάση το πρόγραμμά της. Και τις προτάσεις τις φέρνει η διοίκηση του Δήμου όταν είναι έτοιμη, δεν σύρεται σε καμία συζήτηση γιατί έτσι το θέλει η κάθε Βιβή (που δεν της δίνει πια λεφτά ο Δήμος και γι΄αυτό είναι εμπαθής) και ο κάθε Γιάννης (που κάποτε ήταν Η εξουσία και δεν μπορεί με τίποτε να δεχτεί ότι τώρα δεν είναι)¨αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ κάνει αναφορά και σε αυτούς που "ετοίμαζαν φιέστα και δεν τους βγήκε, αυτοί που παίρνανε τηλέφωνα σε γνωστούς και φίλους ψηφοφόρους και υποψηφίους να έρθουν στο Δημαρχείο για να δουν το σόου και να χειροκροτήσουν"! Η ανάρτηση της κ. Καλαϊτζή, έχει ως εξής:

 

Ένας πρώην, κάποια εκδοτικά συμφέροντα, παρέα με μια χούφτα οπισθοδρομικά μυαλά, βρήκαν θέμα "λαϊκό και πιασάρικο" και ήρθαν στο Δημαρχείο να κάνουν σόου. Δυστυχώς δεν τους βγήκε. Ακριβώς γιατί η Δημοκρατία βάζει όρια σε αυτούς που θέλουν να την καταλύσουν.

Η Δημοκρατία ορίζει ο εκλεγμένος Δήμαρχος και η παράταξή του να διοικούν. Να έχουν την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι προτάσεις για τη διοίκηση του Δήμου έρχονται από την διοικούσα παράταξη. Αυτήν που ο λαός εξέλεξε για 5 χρόνια, με βάση το πρόγραμμά της. Και τις προτάσεις τις φέρνει η διοίκηση του Δήμου όταν είναι έτοιμη, δεν σύρεται σε καμία συζήτηση γιατί έτσι το θέλει η κάθε Βιβή (που δεν της δίνει πια λεφτά ο Δήμος και γι΄αυτό είναι εμπαθής) και ο κάθε Γιάννης (που κάποτε ήταν Η εξουσία και δεν μπορεί με τίποτε να δεχτεί ότι τώρα δεν είναι).

Αν η όποια αντιπολίτευση θέλει να φέρει προτάσεις, ας φέρει. Δεν την εμποδίζει κανείς. Η διοίκηση του Δήμου είναι ανοιχτή σε προτάσεις. Αλλά όταν στο ερώτημα "Έχετε κάποια πρόταση" η απάντηση είναι "όχι, εμείς δε θέλουμε αυτό που εσείς θέλετε", τότε είναι φανερό ότι κάποιοι δεν καταλαβαίνουν το ρόλο τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν καταλαβαίνουν ότι ο λαός τους έβαλε στη μειοψηφία.

Αυτοί που ετοίμαζαν φιέστα και δεν τους βγήκε, αυτοί που παίρνανε τηλέφωνα σε γνωστούς και φίλους ψηφοφόρους και υποψηφίους να έρθουν στο Δημαρχείο για να δουν το σόου και να χειροκροτήσουν, είναι αυτοί που τώρα διαμαρτύρονται για έλλειμμα δημοκρατίας. Η δημοκρατία όμως δεν λειτουργεί κατά βούληση, και μόνο για κάποιους, δεν έχει α λα καρτ επιλογές, έχει κανόνες και δεν αφήνει αδιέξοδα.

Η προεκλογική περίοδος τελείωσε, ο Δήμαρχος είναι άλλος, η διοίκηση είναι άλλη. Άλλη και με άλλη λογική. Καιρός κάποιοι να το χωνέψουν. Να σεβαστούν και τους θεσμούς, όπως αυτός του Δημάρχου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά κυρίως να σεβαστούν τη Δημοκρατία και τη λειτουργία της.

Διαβάστηκε 872 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις