Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016 02:55 Είναι θέμα ωρών η αντικατάστασή της διαβεβαιώνει η προσωρινή Διοικήτρια

Σε αναμονή λυχνίας ο αξονικός του νοσοκομείου Βέροιας

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Θέμα ωρών ή λίγων ημερών είναι η έλευση της λυχνίας του αξονικού τομογράφου του νοσοκομείου Βέροιας, που θα λύσει το γρίφο της έλλειψης αξονικού εδώ και οκτώ μέρες σε όλον τον νομό Ημαθίας και την ευρύτερη περιοχή στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία. Η βλάβη της λυχνίας στον αξονικό εντοπίστηκε την περασμένη Τρίτη και από τότε όλα τα περιστατικά αντιμετωπίστηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης χωρίς προβλήματα, σύμφωνα με την προσωρινή διοικήτρια του Νοσοκομείου Ημαθίας κ. Μαγουλά, η οποία διαβεβαίωσε χθες μιλώντας στον ‘Λαό’ ότι είναι θέμα ωρών ή λίγων ημερών η παραλαβή της λυχνίας, που καθυστέρησε λόγω της παλαιότητας του μοντέλου.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου Βέροιας εξυπηρετεί (εκτός από το νοσοκομείο Νάουσας όπου ο αξονικός είναι εκτός λειτουργίας λόγω παλαιότητας και η αγορά νέου μέσω ΕΣΠΑ καθυστερεί) και το νοσοκομείο των Γιαννιτσών, που παραμένει χωρίς αξονικό εδώ και 3-4 χρόνια, την ίδια ώρα που το νοσοκομείο Έδεσσας εξυπηρετείται με σύμβαση μέσω ιδιώτη.

 16χρονος με τραύμα στο κεφάλι στο Παπανικολάου

Χαρακτηριστική περίπτωση από το ρεπορτάζ είναι ο τραυματισμός 16χρονου στο κεφάλι την περασμένη Παρασκευή μετά από τροχαίο με μηχανάκι στη Νάουσα και η διακομιδή στις δύο μονάδες της Ημαθίας και από εκεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης λόγω της έλλειψης αξονικού τομογράφου. Ευτυχώς η κατάσταση του νεαρού δεν εγκυμονούσε κινδύνους και βρίσκεται ήδη στο σπίτι του.

 

Διαβάστηκε 196 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις