Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013 09:52

Γιάννης Κελεσίδης στο laos-epea.gr: Δικαιούται άραγε κανείς να ασκεί, δια του τύπου, κριτική στην δημοτική αρχή Νάουσας, αναφέροντας πραγματικά περιστατικά;

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την "τιμητική" του είχε, αντιδεοντολογικά όπως είπε η κ. Ιωσηφίδου  αφού  ο ίδιος απουσίαζε, ο δημοτικός σύμβουλος Νάουσας κ. Γιάννης Κελεσίδης, ο οποίος προ εβδομάδας σε άρθρο του στον "Παρατηρητή" καταφέρονταν εναντίον της δημοτικής αρχής του κ. Καραμπατζού για την μη αποκομιδή απορριμμάτων για ένα 15ημερο στην Ειρηνούπολη, καθώς και για την έλλειψη δημοτικού φωτισμού.

Ο αντιδήμαρχος κ. Παπαδόπουλος είπε ότι ο κ. Κελεσίδης θα έπρεπε να γνωρίζει ότι έχουν μειωθεί σε 11 οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του διευρυμένου δήμου από τους 33 που είχε ο "Καποδιστριακός" της Νάουσας, ενώ  κατηγόρησε τις περασμένες δημοτικές αρχές Ανθεμίων και Ειρηνούπολης( σ.σ στις οποίες δεν συμμετείχε όμως ο κ. Κελεσίδης) ότι δεν άφησαν στον ενοποιημένο δήμο ούτε έναν υπάλληλο στην καθαριότητα ή σε τεχνικές ειδικότητες. 

Ο κ. Καραμπατζός είπε ότι πρέπει να σταματήσουν οι λογικές περί "καημένης  Ειρηνούπολης και Ανθεμίων και "καλής" Νάουσα, ενώ στην προηγούμενη αιτίαση της κ. Ιωσηφίδου περί ανταποδοτικότητας των τελών καθαριότητας, που δεν έχουν σχέση με τις κρατικές ενισχύσεις, ο κ. δήμαρχος είπε ότι υπάρχει πρόβλημα, αφού οι δημότες δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα τα δημοτικά τέλη να έχουν μειωθεί κατά 52% σε σχέση με πέρσι!

Σε  τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον  Γιάννη Κελεσίδη, τον οποίο θεωρούμε ως έναν από τους αξιολογότερους συμβούλους του σώματος, ο οποίος έχει αποδείξει στην πράξη ότι δεν ασκεί αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και έχει, κατά καιρούς, καταθέσει προτάσεις για το σύνολο του δήμου, ο ίδιος μας δήλωσε τα εξής!

"Αναρωτιέμαι αν δικαιούται πλέον να ασκεί κανείς ,δια του τύπου,  κριτική στην δημοτική αρχή της Νάουσας και μάλιστα για αληθινά περιστατικά. Κατ΄αρχήν θα ήθελα να τονίσω ότι  επιστρέφω λέξεις και φράσεις που περιλαμβάνουν όρους όπως  "ανεύθυνο" και " υποκριτικό".

Τους επιστρέφω γιατί προσωπικά έχω 7.500 βαρέα ένσημα στη ζωή μου και έχω μάθει να αγωνίζομαι με ρεαλιστικούς στόχους.

Όσο δε αφορά τον "Καλλικράτη" οι προσωπικές μου απόψεις είναι γνωστές, αφού δημόσια τον έχω χαρακτηρίσει ως "Προκρούστη". Παρ΄όλα αυτά αγωνίζομαι εδώ και τρία χρόνια, με θέσεις και προτάσεις για το σύνολο του δήμου και όχι μόνο για την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Ειρηνούπολη.

Η δημοτική αρχή του κ. Καραμπατζού πρέπει να σταματήσει την μεμψιμοιρία ότι δεν υπάρχουν χρήματα και προσωπικό. Για αυτό άλλωστε εξελέγησαν από τους πολίτες του δήμου, για να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας. Η διοίκηση χρειάζεται πρόνοια στην διαχείριση όλων της των θεμάτων.

Αναφορικά δε με το περιστατικό της 14ημερής μη αποκομιδής των απορριμμάτων στην Ειρηνούπολη, κανένας δεν θα τους έψεγε αν φρόντιζαν τουλάχιστον να ενημερώσουν τους κατοίκους για αυτό.

Η δημοτική αρχή όμως δεν απάντησε στο άλλο μου ερώτημα, για την κατάσταση του δημοτικού φωτισμού στην Ειρηνούπολη. Τους καλώ σήμερα το βράδυ να επισκεφθούν τον δρόμο που οδηγεί από Αγγελοχώρι σε Ζερβοχώρι για να διαπιστώσουν αν λειτουργούν" μας είπε ο κ Κελεσίδης, εμφανώς πικραμένος για τα όσα ακούστηκαν, εν τη απουσία του στο σώμα.

Διαβάστηκε 235 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Λόγω των συγκυριών στην πολιτική πιστεύετε ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές πρέπει να συμμετέχουν μόνον νέα (για πρώτη φορά) πρόσωπα στην πολιτική σκηνή;