Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 17:50

Αντίθετος με την ιδιωτικοποίηση του νερού ο Δημήτρης Δάσκαλος

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο έργο που έχει επιτελέσει τα τελευταία χρόνια αλλά και στους νέους στόχους που έχει θέσει η ΔΕΥΑ Βέροιας αναφέρεται σε άρθρο-συνέντευξη στο aftodioikisi.gr ο Δημήτρης Δάσκαλος, μέλος του δ.σ. της ΕΔΕΥΑ και της ΔΕΥΑΒ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα. Παράλληλα εκφράζει την αντίθεσή του στην ιδιωτικοποίηση του νερού, καθώς όπως τονίζει η ύδρευση και αποχέτευση αποτελούν ανθρώπινο δικαίωμα, συνεπώς ο δημόσιος και κοινωφελής χαρακτήρας της Δ.Ε.Υ.Α.Β. είναι αδιαπραγμάτευτος.

Ο κ. Δάσκαλος τονίζει ότι η ΔΕΥΑΒ έως σήμερα έχει επιτελέσει τεράστιο έργο στον τομέα της σύγχρονης υποδομής της πόλης, δίνοντας καθημερινά μάχη για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, τον αναπτυξιακό προσανατολισμό και φυσικά τη σωστή διαχείριση του νερού, ενώ έχει θέσει ως μεγάλο στόχο να προχωρήσει το επενδυτικό πρόγραμμα στον τομέα των δικτύων, σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου.

Όπως τονίζει ο κ. Δάσκαλος, η έγκαιρη και αποτελεσματική αξιοποίηση όλων των ευκαιριών και των δυνατοτήτων που παρέχουν τα διάφορα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα, σε συνδυασμό με τη σωστή επένδυση των δικών μας πόρων θα φέρουν την επιχείρηση σε ακόμα πιο μεγάλες επιτυχίες.

Διαβάστηκε 85 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με την εκλογή δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου με ξεχωριστά ψηφοδέλτια, άρα χωρίς δημοτικούς συνδυασμούς;