Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 13:20

Έναρξη Τμημάτων Ξένων Γλωσσών στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δικτύωση

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 και Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Δικτύωση», ανακοινώνει την έναρξη τμημάτων εκπαίδευσης Αγγλικής και Γερμανικής Γλώσσας για παιδιά. Δύο ακόμα νέες εκπαιδεύσεις εντάσσονται στα προγράμματα σπουδών της Δικτύωσης. 

Η γνώση Αγγλικών αποτελεί πλέον το απαραίτητο εφόδιο όχι μόνο στην αγορά εργασίας, αλλά και στις επικοινωνίες αφού η Αγγλική είναι η επίσημη γλώσσα παγκοσμίως. 

Η Γερμανική γλώσσα μια από τις σημαντικές γλώσσες σε αριθμό ομιλητών και κύρος. Μιλιέται ως μητρική από περίπου 100 εκατομμύρια άτομα και είναι η πιο ομιλούμενη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εκτός από την Ευρώπη μιλιέται από σημαντικούς αριθμούς στην Αμερική, την Αφρική και σε κάποιες πρώην γερμανικές αποικίες.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε τάξη με μικρό αριθμό μαθητών ίδιου επιπέδου, με ατομικό Η/Υ για κάθε μαθητή, ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή πρόοδος και να φτάσουν οι μαθητές στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Διδάσκονται από υψηλά καταρτισμένους και έμπειρους καθηγητές, πτυχιούχους πανεπιστημίου, οι οποίοι θα εμπνεύσουν και θα δώσουν κίνητρο στα παιδιά.

Ξένη γλώσσα στη Δικτύωση γιατί μαζί με τη ξένη γλώσσα κάθε μαθητής παρακολουθεί και μαθήματα πληροφορικής με έκπτωση 50%

 

 

Καθημερινά 10:00-14:00 και 17:00-21:00

Εδέσσης 21 – Βέροια 

23310 – 22335

www.dictiosi.gr – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

 

Διαβάστηκε 217 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ