Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 16:19

Τον Νοέμβριο η παρουσίαση της μελέτης του δήμου Νάουσας για το επενδυτικό σχέδιο παραγωγής ενέργειας από το δίκτυο ύδρευσης

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Μέσα στον Νοέμβριο θα παρουσιαστεί στο κοινό του δήμου Νάουσας η μελέτη του μεγαλόπνοου επενδυτικού σχεδίου για την παραγωγή ενέργειας από το δίκτυο ύδρευσης. Αυτό αναφέρεται στο δελτίο τύπου του δήμου για τη βράβευση του σχεδίου στα Best City Awards 2016 της Δευτέρας, στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η μελέτη είναι σε στάδιο ολοκλήρωσης από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Με βάση τα όσα έχουν κατά καιρούς δηλωθεί από τον δήμαρχο, οι αρχικοί υπολογισμοί κάνουν λόγο για έσοδα του δήμου Νάουσας περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως στην πλήρη αξιοποίηση του δικτύου ύδρευσης για την παραγωγή ενέργειας. Το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης και αξιοποίηση φωτοβολταϊκών συστημάτων στα δημοτικά κτίρια, με τα οποία θα εξοικονομηθούν σημαντικοί πόροι.

Θυμίζουμε ότι ο δήμος Νάουσας τη Δευτέρα απέσπασε για το καινοτόμο αυτό  σχέδιο βραβείο στον τομέα Green City, στην κατηγορία Διαχείριση Ενέργειας.

Διαβάστηκε 236 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ