Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016 15:15

Ο Βεροιώτης επισμηναγός που συγκλόνισε ξανά τη Θεσσαλονίκη: Θα κρατήσουμε τη σημαία μας ψηλά, θα κρατήσουμε την Ελλάδα μας ψηλά!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(16 ψήφοι)

Με την εντυπωσιακή επίδειξη πολεμικού αεροσκάφους F-16 έκλεισε η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, όπου κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Ο Βεροιώτης χειριστής του αεροσκάφους, επισμηναγός Σωτήρης Στράλης, έστειλε για μια ακόμη φορά το δικό του μήνυμα, σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης στους απανταχού Έλληνες, όπως είχε κάνει και το 2014.

«Καλημέρα Ελλάδα! Με ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνια, πετώντας και σήμερα στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης, θα κρατήσουμε τη σημαία μας ψηλά, θα κρατήσουμε την Ελλάδα μας ψηλά. Χρόνια πολλά, Θεσσαλονίκη. Χρόνια πολλά, Ελλάδα!», ανέφερε, χαρακτηριστικά ο επισμηναγός Στράλης.

Προηγουμένως, ο σμηναγός είχε αφήσει άφωνους όλους τους παρευρισκόμενους, με τους ελιγμούς που πραγματοποιούσε κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια τους.

Θυμίζουμε ότι ανάλογα μηνύματα, σε όλους τους Έλληνες, είχαν στείλει από τη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης, και πέρυσι ο σμηναγός Λουκάς Θεοχαρόπουλος και πρόπερσι ο -τότε- σμηναγός Σωτήρης Στράλης.

Διαβάστηκε 10910 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις