Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2017 17:39

Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα σε όλη την Ημαθία λόγω παγετού

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(15 ψήφοι)

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία τη Δευτέρα σε όλη την Ημαθία λόγω του εκτεταμένου παγετού. Κλειστοί θα είναι οι παιδικοί σταθμοί στον δήμο Νάουσας, ανοικτοί οι παιδικοί της Βέροιας πλην Πολυζωίδη. Δήμοι και Διευθύνσεις Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης βρίσκονται ήδη σε συνεργασία για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων πρόσβασης προς τα σχολεία ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα για τη λειτουργία τους την ερχόμενη Τρίτη. Ήδη σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Αλεξάνδρειας ενώ αναμένονται αντίστοιχες ανακοινώσεις και τους δήμους Βέροιας και Νάουσας.

 

Ανακοίνωση δήμου Αλεξάνδρειας

Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας αποφάσισε τη διακοπή των μαθημάτων στα Σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Καλλικράτειου Δήμου Αλεξάνδρειας, την Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017, λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή.

Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων και οι εκπαιδευτικοί να μεριμνήσουν για την προσβασιμότητα στο χώρο των σχολείων και την διευθέτηση των όποιων προβλημάτων προκλήθηκαν από την κακοκαιρία.

 

HΔιεύθυνση Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης ενημερώνει τους διευθυντές/- ντριες και υποδιευθυντές/- ντριες θα πρέπει να είναι στα σχολεία για συνεργασία με τις υπηρεσίες των δήμων για τυχόν ζημιές.

Διαβάστηκε 13452 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις