Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 10:32

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Φυτειάς από τις συνεχιζόμενες διαρρήξεις και κλοπές στο χωριό

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Το κακό παράγινε» φωνάζουν αγανακτισμένοι κάτοικοι της Φυτειάς, αναφερόμενοι στις συνεχιζόμενες διαρρήξεις και κλοπές στο χωριό τους. Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής είχαμε διάρρηξη σε τρία σπίτια, από τα οποία αφαιρέθηκαν ό,τι είχε αξία και ήταν εύκολο να μετακινηθεί (πορτοφόλια, ρολόγια, χρυσαφικά, ακόμη και μια τηλεόραση!). Θυμίζουμε ότι πριν τρεις εβδομάδες άγνωστοι δράστες είχαν μπουκάρει σε οκτώ σπίτια (!) το ίδιο βράδυ, αφαιρώντας χρήματα και διάφορά αντικείμενα.

Οι κάτοικοι της Φυτειάς είναι αγανακτισμένοι, ενώ ο πρόεδρος της κοινότητας Νίκος Αγγέλου έχει κάνει πολλές επισκέψεις και διαμαρτυρίες για το θέμα στην αστυνομία, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Το χειρότερο όλων είναι το ότι απογοητευμένοι και αγανακτισμένοι κάτοικοι στο χωριό σκέφτονται να προμηθευτούν όπλα για την προστασία τους, κάτι που ασφαλώς κανείς δεν ξέρει πού θα οδηγήσει σε περίπτωση που βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με δράστη.

Διαβάστηκε 172 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Λόγω των συγκυριών στην πολιτική πιστεύετε ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές πρέπει να συμμετέχουν μόνον νέα (για πρώτη φορά) πρόσωπα στην πολιτική σκηνή;