Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013 17:26

Χρόνισε στη νέα της διεύθυνση στη Νάουσα η Computer Life και το...γλέντησε με την ψυχή της! Video και φωτορεπορτάζ

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ένα χρόνο κλείνει στη νέα της διεύθυνση, στην οδό Ζαφειράκη της Νάουσας, η εταιρεία Computer Life του Σταύρου Τσέλιου και του Κώστα Θωμασιάδη, η οποία συμπληρώνει τα 26 χρόνια ενεργούς παρουσίας στον χώρο του λογισμικού μηχανογράφησης  και των ηλεκτρονικών εφαρμογών στην περιοχή, αφού έχει πελάτες πολλές μεγάλες επιχειρήσεις. H εταιρεία δραστηριοποιείται και στη Βέροια, ενώ είναι τοπικός πάροχος της Forthnet και της Nova. 

Το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου οι ιδιοκτήτες με τους συγγενείς και φίλους και το προσωπικό της Computer Life, αφού εγκαινίασαν το κατάστημα τους, με αγιασμό τον οποίο τέλεσε ο π. Κωνσταντίνος, γλέντησαν με ψητά, κρασί και μπόλια καλούδια, συνοδεία ...ζουρνά την επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Νάουσας κ. Παπαδόπουλος, ο τέως ειδικός γραμματέας κοινοτικών πόρων του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης κ. Θεοχαρόπουλος, ο πρόεδρος του ΑΣΝ κ. Ταμπακιάρης ( όπου η Computer Life ...εκτοξεύει κυριολεκτικά το μηχανογραφικό σύστημα του συνεταιρισμού από το 1989!) , οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Τζώρτζης και Υφαντίδης και πάρα πολλοί φίλοι τους.

Όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν στην κλήρωση για 3 δώρα που ετοίμασε για τους τυχερούς η Computer Life. 

Από εμάς οι θερμότερες ευχές στον Σταύρο και τον Κώστα να τα...χιλιάσουν! Δείτε video και φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση. 

Διαβάστηκε 463 φορές

VIDEO Gallery

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις